Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

24. juli 2009

En ny klaphat

Filed under: Blandet — Tags: , , , — Henny Stewart @ 23:00

Man vil måske have lagt mærke til, at Silvio Berlusconi figurerer ret tit i disse spalter. For det tilfælde at han skulle gå hen og blive mindre underholdende, har redaktionen i al sin visdom besluttet at introducere endnu en politisk klaphat: Nordkoreas leder, Kim Jong Il.

Denne vise leder har nu besluttet, at alle kvinder i Nordkorea skal bære nederdel. Helst skal de bære en nationaldragt, bestående af skørt og jakke i et bestemt snit, men hvis det ikke er muligt, kan en almindelig nederdel altså også gøre det.

Man har ansat “studenter” til at overvåge, at ingen kvinder forbryder sig mod den nye bestemmelse. De må altså gå i minen eller på marken med nederdel på, hvadenten de vil eller ej. Straffen for at trodse det nye påbud kan være strafarbejde eller store bøder.

Elendige klaphat!

2 Comments »

  1. Had imod bestemte klædningsstykker har jo traditionelt været fremhævet som et mellemøstligt problem, men vi ved at selv i vores kultur går sorte skoler efter for mange øreringe eller bukser der hænger for lavt.

    Hvem har iøvrigt hørt om den pågældende menneskerettighedsorganisation, der står bag ved denne nyhed før?

    Comment by Beatrice — 25. juli 2009 @ 7:09

  2. Jeg har ikke før hørt om “Gode venner”. Nu er det angiveligt en sydkoreansk organisation. Det kunne måske forklare det.

    Comment by admin — 25. juli 2009 @ 9:45

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment