Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

10. august 2009

Don’t give up your day job

Filed under: Blandet — Tags: , , , , , , — Henny Stewart @ 15:49

Overskriften er vist sådan noget, man plejer at sige til folk, der har forsøgt sig ud i de skønne kunster til en eller anden audition, hvor “auditørerne” har været mindre end imponerede af udgydelserne.

… så derfor har hun sagt sit job op, så hun kan koncentrere sig om bloggen…

Jeg startede jo denne blog som et slags forsøg på at gøre Blondinbella (svensk attenårig, der ved sin fars hjælp er blevet millionær på at blogge) kunsten efter, hele tiden vel vidende, at det ville jeg af en lang række grunde næppe få held til, men så var der så mange andre ting, jeg kunne tænke mig at få skrevet ud af systemet, og så kunne bloggen jo da bruges til det. En af blondinens veninder blogger også. Hun kalder sig BloodyMari, og hende har jeg også fulgt, omend på meget god afstand, for hendes blog er meget fattig på tekst og i det hele taget kun interessant som fænomen. Men så tjekkede jeg hende lige i dag, og minsandten om hun ikke meddeler, at hun er utilfreds med den måde, hendes blog går på, så derfor har hun sagt sit job op, så hun kan koncentrere sig om bloggen.

Så knækkede filmen, før kæden hoppede af i en skål metaformix! Det må være mig, der intet fatter. Man skulle være lyshåret, tyve år og svensker og have en masse tro på fremtiden.

Jeg vil i al beskedenhed vove at påstå, at min blog, selv om jeg heller ikke er helt tilfreds med den altid, er tyve gange bedre end hendes, og derfor burde den da kunne forsørge mig med lethed, hvis hendes blog altså kan forsørge hende. Men der må være et eller andet, som jeg slet ikke har fattet.

6 Comments »

 1. Et par bud:
  1) Hun har en rig far/kæreste/mand, der hellere end gerne forsøger hende
  2) Hun er en ildsjæl, der brænder for sin blog uden tanke for øvrige konsekvenser (det kan hun jo godt være, selv om hun leverer noget hø)
  3) Hun er fuld af løgn.

  Hvis ingen af delene passer, ja, så er min snor også knækket.
  Men hun er meget glad for billeder af sig selv…

  Hva’ med at kaste dig over poker? Det er der en del, der tjener mange penge på…

  Comment by Ellen — 10. august 2009 @ 21:27

 2. Jeg tror også, der er en del der taber på at spille poker. Man siger jo, at hvis man sætter sig ved et pokerbord og ikke kan se mindst et fjols sidde der, så er det med at komme ud, for så er man selv fjolset …

  Comment by admin — 11. august 2009 @ 5:13

 3. Jeg tror, at hun enten har en rig far eller er fuld af løgn, Henny. I det hele taget kan folk jo skrive hvad som helst, uden at man kan vide, om det er sandt 🙂

  Comment by Madame — 11. august 2009 @ 7:34

 4. Ja, det kan de jo. Det kan endda være, at hun er blevet fyret fra jobbet. Det ser jo altid lidt bedre ud at fortælle, at man selv gik.

  Comment by admin — 11. august 2009 @ 12:33

 5. He he … ja, gid det var så vel, Henny, at man kunne leve af at blogge 🙂 (det er nu heller ikke den karriere, jeg har tænkt mig at forfølge som selvstændig).

  Din blog er mindst 20 gange bedre end hendes … synes sådan nogle som mig. Men den unge dames målgruppe forstår sig ikke på den slags. Hos dig skal man jo fx være indstillet på at læse en masse tekst (uha!). Det kan altså godt være lidt hårdt, når man også skal nå at tænke rigtig meget på tøj, makeup, fyre osv. :-).

  Comment by Bente — 11. august 2009 @ 21:00

 6. Nej, forsørge sig på at blogge skal man nok ikke satse på. Omvendt kunne det da blive en udmærket slankekur, hvis man har brug for det (det kunne jeg faktisk godt have).

  Men selvfølgelig kan man tjene penge på at have annoncer på en velbesøgt blog eller andet website. Jeg har bare erfaret, at finansgrisen også påvirker annonceindtægter.

  Comment by admin — 11. august 2009 @ 21:07

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment