Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

12. august 2009

Helt flad

Filed under: Blandet — Tags: , , , — Henny Stewart @ 20:11

Noget familie har på et tidspunkt sendt os en pose katteurt, catnip, som der står på posen. Vi havde ikke rigtig forstået, hvad vi skulle med det og heller ikke rigtig troet på, at katte skulle være helt vilde med det. Men så fandt min mand på at komme noget af det i en sok (en af mine!), slå en knude på den og give den til kattene. Stoffer har lige leget med den sok i det meste af en time, og han har elsket den og gnedet sit bette hoved på den og i det hele taget opført sig påfaldende opstemt. Det er bestemt dope for misser, det her.

Nu er han helt fladet ud på sin gamle pude.

6 Comments »

 1. Jeg har engang læst et sted, hvad det præcist er for et stof, de er så vilde med, men har naturligvis forlængst glemt det igen. Men virker, det gør det, som I også lige har konstateret.
  Kattenes entusiasme er ret så underholdende at studere.
  Jeg tror ikke, sokkens ejermand er afgørende for populariteten 😀 men sokken mangler selvfølgelig nu en makker… nå, den skal nok blive slidt op, så du får forbrugt hele parret.

  Comment by Ellen — 12. august 2009 @ 21:10

 2. Bagefter kunne jeg mærke, at sokken var helt våd, så han har altså også tygget på den. Nu håber jeg så ikke, at det er noget afhængighedsskabende. Man skulle jo nødigt få sine husdyr hooked.

  Comment by admin — 13. august 2009 @ 6:13

 3. Det lyder spændende, Henny – jeg har ikke læst om katteurt før.
  Det må vi prøve på Sofus og Miss Mis 🙂

  Comment by Madame — 13. august 2009 @ 7:02

 4. Vores catnip kommer fra Canada. Det er noget, min mands kusine sendte os. Jeg ved ikke, om man kan få det her. Jeg har dog konstateret, at nogle katte opfører sig på lignende vis, når de bliver udsat for baldrian. Jeg prøvede med baldrian-te mod søvnløshed på et tidspunkt, og da stjal kattene teposen fra bordet og elskede den nærmest ihjel.

  Comment by admin — 13. august 2009 @ 7:13

 5. Nedenstående vildt lange link kunne tyde på, at Baldrian og Catnip (Katteurt) er én og samme ting:
  Vildt langt link:

  Comment by Ellen — 13. august 2009 @ 11:06

 6. OK, der kan man bare se. Ja, det er et vildt langt link. Du var røget i spamkø på grund af det, men heldigvis kunne kommentaren fiskes op.

  Comment by admin — 13. august 2009 @ 13:25

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment