Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

1. september 2009

Revl, krat, lys og farver

Filed under: Blandet — Tags: , , , , , — Henny Stewart @ 14:02

Om det nu er svineinfluenza, årstiden eller noget andet, det ved jeg ikke, men i hvert fald har mit humør i nogle dage været på vej et sted hen, som jeg ikke bryder mig om. Derfor har der ikke været ork til at opdatere bloggen eller i det hele taget gøre ret meget, der ikke var decideret nødvendigt. Men i dag har vi jo en sommerdag, selv om kalenderen siger efterår, og så var det jo med at komme ud i det, sommervejret.

… passer den udmærket til resten af familien…

Jeg må indrømme, at hvad angår helhedsindstrykket, så er min have i ret ringe form i øjeblikket. På så sæt passer den udmærket til resten af familien. Men alligevel er der, når man går på jagt efter dem, både blomster og forskellig mærkværdig frugt at se. Det meste af det garanteret giftigt og ikke velsmagende, men en vis dekorationsværdi har det da, især hvis man abstraherer fra de lidet flatterende omgivelser:
Mærkværdige frugter og væsener fra haven

Hvis der nu er nogen, der tror, at jeg har en havenisse, må jeg sige, at intet kunne være mere forkert. Det er en julenisse, som er blevet forfremmet/degraderet, og vi har ikke købt ham selv. Det må være den nisse, der flytter med, når man er lige ved at købe katten i sækken eller gå fra snøvsen.

Og en decoupage

10 Comments »

 1. Sikke mange smukke blomster og bær du har i haven! Og med både katte og en julenisse har du da indtil flere oplivende momenter 🙂

  Vores have ser helt afpillet ud – som om den er ved at gå i dvale – kun en hvid rose lyser prisværdigt op.

  Comment by Madame — 1. september 2009 @ 19:08

 2. Madame, de ting, jeg tog billeder af i haven i går, ser man slet ikke umiddelbart. Man skal have kameraet helt ind i busken, eller holde noget krat til side for at få øje på tingene. Jeg har virkelig lavet en gang selektiv perception!

  Jeg ved nu ikke rigtig, om jeg vil kalde nissen et oplivende moment… 🙂

  Comment by admin — 2. september 2009 @ 5:11

 3. Ha ha 😀 . Ja, og Snøvsen må man ikke gå fra. Det er synd for ham. Det lærte jeg selv hos Benny Andersen, da jeg var barn!

  Vi er heldigvis sluppet for de der indflyttende have-/julenisser – men familien har truet af et par gange, bl.a. til en housewarming. De ved nemlig, hvor ‘glade’ vi er for havenisser 😉 .

  Kønne billeder, i øvrigt, trods den ringe form – kan man nu også tro på det?

  Comment by Bente — 1. september 2009 @ 19:54

 4. Bente, jeg synes da, det er “synd” for jer, at I ikke har nogen havenisser, når I nu er så glade for dem … Det var måske også noget med sådan en fin, lyserød plasticflamingo, der står på et ben i al evighed? 🙂

  Comment by admin — 2. september 2009 @ 5:13

 5. Trist med dit triste humør. Husk, det hele er kun en overgang 🙂
  Det må være nissen…der er nok en grund til, at han skal opholde sig udendørs året rundt – er det mon nu også en af de gode nisser?

  Jeg håber, du snart er o.k. igen.

  Og jeg er bare (stadig) imponeret af dine collager og decoupager 🙂

  Comment by Ellen — 2. september 2009 @ 12:08

 6. Jo, det kan man jo også sige om hele livet, at det bare er en overgang. Men det går da over, enten på den ene eller den anden måde.

  Tak for komplimenterne. Det er nu ikke særlig vanskeligt at lave.

  Comment by admin — 2. september 2009 @ 13:36

 7. Jeg tror lige jeg springer over med den der fin, lyserød plasticflamingo, der står på et ben i al evighed! Men tak for forslaget 😀

  Comment by Bente — 3. september 2009 @ 19:41

 8. Jeg har nu heller ikke nogen på lager, men jeg er da tit blevet truet med lovet én …

  Comment by admin — 3. september 2009 @ 20:52

 9. Neimen har du fint i din hage, virkelig flott sammensatte bilder du viser, tror jeg skal gå på litt flere hagevandringer hos deg 🙂

  Comment by mia — 3. oktober 2009 @ 13:43

 10. Mia, det er du meget velkommen til. De fleste af mine blomster er enten “frivillige” eller nogle, som den forhenværende ejer efterlod, men det forhindrer mig ikke i at nyde dem.

  Comment by admin — 3. oktober 2009 @ 14:34

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment