Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

1. oktober 2009

Oktober, kat, katost mm

Filed under: Blandet — Tags: , , , , , , , — Henny Stewart @ 13:06

Kat, katost, tjørn osv

Så blev det 1. oktober. Jeg snød lidt og tog sokker og sko på allerede i går. Men jeg har også været syg et par dage denne uge, og den slags skal man jo ikke spøge med.

Ude i den store verden har der været jordskælv og tsunami – igen. De tabstal, man får opgivet, varierer fra under 100 til flere tusinde. Det er for mange, uanset.

Her hjemme er folk ved at falde på halen over fru Obama, fru Winfrey, Pelé og hvad de alle sammen hedder. Det er vist noget om en temmelig ligegyldig sportsbegivenhed, de alle gerne vil have skal foregå i deres hjemby. Bare det ikke skal være her hos os, siger jeg bare.

I min have er der både kat og katost. Men pt. ingen kruspersille. Derimod usædvanlig mange bær på hvidtjørnen. Er der noget om, at det er tegn på en streng vinter? Det ku’ ellers være det samme.

8 Comments »

 1. Hvis der bare ikke skulle spildes så mange politiressourcer, så har jeg det såmænd udmærket med den begivenhed. Men at vi skal mangle betjente de næste mange måneder, synes jeg er lidt meget ærgerligt.

  Jeg ved ikke, om de mange bær er tegn på en kommende, hård vinter – jeg synes der er mange bær og frugter overalt og på alt i år.
  Jeg har hørt det før, men har så svært ved at forstå, hvordan planterne kan vide noget om vinteren, allerede når de sætter bær af. Bierne skal jo også have kunnet bestøve dem grundigt tidligt på året.

  Comment by Ellen — 1. oktober 2009 @ 20:53

 2. Det med betjentene er det ene, det med den skæve nyhedsformidling det andet.

  Nej, det med bærrene er nok bare ammestuehistorier.

  Comment by admin — 2. oktober 2009 @ 6:11

 3. He he … dejligt at høre, at jeg (og manden) ikke er de eneste, der ikke fatter en brik af det der OL-hysteri (og nej, jeg har heller ikke gjort noget for at sætte mig ind i det)! Men kroner koster det, det er der ingen tvivl om.

  Der er i øvrigt også strømper på mine føddder – selv om jeg ikke har været syg 😉 . Håber du er ovenpå igen!

  Comment by Bente — 2. oktober 2009 @ 8:35

 4. @Bente Hysteri er vist det rette ord. Man skulle tro, at sådan et foretagende som IOC kunne blive gammeldags, udemokratisk og skævt som det er.
  Jo, tak. Det går bedre med helbredet nu.
  @Madame Jeg er da glad for, at jeg ikke er alene om at være totalt ligeglad med LO. Jeg tror og håber, du har ret i, at Obama er god for verden. Han er da i hvert fald hoved og skuldre og mere til over det fjols, der var hans forgænger.
  @Nille Det er totalt malplaceret. Nyhedsformidlingen er helt skæv i disse dage. Hvad angår Klimakonferencen, så vil jeg lægge gode miner til slet spil, så længe der bare kommer noget konstruktivt ud af det. Men det kan man jo også have sine tvivl om.

  Comment by admin — 2. oktober 2009 @ 13:01

 5. Og i dag sendes der vist direkte om denne unævnelige sportsbegivenhed hele dagen – det interesserer heller ikke mig en disse, Henny :O) Men lige nu sidder jeg og hører Obamas tale og glæder mig over hans oratoriske talent. Jeg tror, han er god for verden.

  Comment by Madame — 2. oktober 2009 @ 8:35

 6. Det virker malplaceret – nyhederne handler kun om, hvilke kager Oprah har købt… mens tusinder dør (hver dag – tsunami eller ej!)

  Ressourcespildet er et andet problem – og med COP15, der følger efter bliver det både økonomisk og i mandfald en kæmpe regning til danskerne. Jeg er egentligt ret tilfreds med ikke at være i København i disse dage.

  Comment by Nille — 2. oktober 2009 @ 10:56

 7. Ja, du verden hvilket fokus der er på København for tiden. Både OL og nu også snart den store Miliøkonference.

  Da er det hyggelig å slappe av med vakre blomster.

  Vil du være med på en lille tur? Ut i det blå?
  http://toraa.blogspot.com/2009/09/vacation-report-8-heading-for-awards-to.html

  Comment by TorAa — 2. oktober 2009 @ 18:07

 8. Ja, det er næsten for meget med det fokus på København. Især i betragtning af, at der faktisk sker ting rundt om i verden, som vi nok burde få besked om, istedet for at få beskrevet, hvilke kager Oprah Winfrey købte i København.

  Jeg ved ikke rigtig, hvor du har været henne. I Frankrig, måske?

  Comment by admin — 3. oktober 2009 @ 14:36

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment