Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

16. oktober 2009

In flew enza

Filed under: Blandet — Tags: , , — Henny Stewart @ 10:46

Nu er efterårsferien så ved at være forbi, og jeg kan konstatere, at med lidt held vil min influenza være så meget overstået på mandag, at jeg kan komme på arbejde. Det er da godt nok surt, at man skal bruge sin ferie på at være syg.

Men det kunne åbenbart ikke være anderledes. 🙁

6 Comments »

 1. Det er en rigtig ufornuftig måde at bruge sin ferie… men den slags bestemmer man jo ikke altid selv. Om ikke andet må man så håbe, at du er veludhvilet på mandag – for med en influenza slapper man da af!

  God weeekend!

  Comment by Nille — 16. oktober 2009 @ 11:00

 2. Ja, det må man sige. Man er så afslappet, så man nærmest kunne transporteres i en spand!

  Comment by admin — 16. oktober 2009 @ 11:03

 3. Velkommen i klubben med os, der hovedsagelig lægger sygedagene i ferier og weekender.
  Jeg håber da, at vores arbejdsgivere sætter pris på os…
  Jeg har kvækket som en frø nu i to dage, og jeg snøfter hele tiden. Skønt at være syg i sin ferie.
  O.k. – jeg har vist ikke feber, men har dog levet meget på alskens pulvere, som skal opløses i varmt vand.

  Du har åbenbart haft det betydeligt værre – jeg vil ønske dig en rigtig god bedring.

  Comment by Ellen — 16. oktober 2009 @ 22:36

 4. Ja, Ellen, man må håbe, at arbejdsgiverne sætter pris på, at vi bruger ferierne på at være syge. Jeg er godt nok noget træt af det.

  Comment by admin — 17. oktober 2009 @ 12:25

 5. Takker deg hjertlig for både teksten og lenken til YouTube-innlegget. Hvor det var morsomt! Og hvilken festlig sang. Jeg har hatt en herlig stund her en tidlig lørdags morgen med kaffi og tre “deilige dansker”
  Håper du nå er frisk nok til å nyte helgen.

  Comment by Margrethe — 17. oktober 2009 @ 5:56

 6. Jamen, Margrethe, det var så lidt, da!

  Comment by admin — 17. oktober 2009 @ 12:26

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment