Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

8. november 2009

Ikke et ord om hår!

Filed under: Blandet — Tags: , , , — Henny Stewart @ 16:35

Efter at have nævnt ovre hos Madame, at hun må regne med ekstra mange hits nu, hvor hun har skrevet om hår, ville jeg da lige checke, hvordan det står til her hos mig. Det lader til at det p****** garn skal være min skæbne. Jeg kan ikke prale af pejlehatte eller amme-g-strenge, men jeg skal da godt nok love for, at der er nogen, der interesserer sig for toppen! Jeg viser her de 25 mest brugte søgesætninger, som jeg har fundet i min statistik, men I kan godt tro mig, når jeg fortæller, at det fortsætter sådan hele vejen igennem:

frisurer 2009 44 21.4 %
gældsrådgivning 14 6.8 %
frisurer 2009 kort hår 7 3.4 %
frisure 4 1.9 %
moderne frisurer 4 1.9 %
det forsømte forår 4 1.9 %
hår frisure 2009 3 1.4 %
smarte frisurer 2009 3 1.4 %
fyrre fed og færdig 3 1.4 %
frisurer kort hår 3 1.4 %
julenisser til haven 3 1.4 %
hårfrisurer 2009 2 0.9 %
frisurer 2009 mand 2 0.9 %
frisure ideer mænd 2 0.9 %
frisurer til mænd 2009 2 0.9 %
frisure 2009 2 0.9 %
hår frisure 2 0.9 %
dumpling dynasty 2 0.9 %
frisure kort hår 2 0.9 %
aargang54.dk 2 0.9 %
moderne frisure 2009 2 0.9 %
statisk elektricitet tøj 2 0.9 %
moderne frisurer 2009 2 0.9 %
moderne frisurer 2009 billeder 1 0.4 %
frisurer modne kvinder 1 0.4 %

Ingen inspiration at hente her!

Men siden jeg nu stadig ikke har nogle råd ang. hår og frisurer, har jeg valgt denne gang at forsøge at flytte fokus til de få ting, der ellers interesserer dansken på hendes/hans færd gennem blogland.

Det første, der springer i øjnene er gældsrådgivning. Jo, jeg har et godt råd i den forbindelse, men der er måske ikke så mange, der vil kunne bruge det: Lad være med at have gæld i andet end fast ejendom. Det betaler sig simpelt hen ikke. På den anden side set, hvis man ikke ved det, er det da heller ikke sikkert, at man har fattet, at plastickort ikke betyder, at man på den lange bane kan bruge flere penge, end man har, ja, så skal der professionel rådgivning til!

Så kommer vi til “Det forsømte forår“, som er en særdeles læseværdig roman af Hans Scherfig. Unge mennesker er vel stadig til en vis grad tvunget til at forsømme foråret, da det jo stadig er den tid på året, hvor man stilles til regnskab for de kundskaber og færdigheder, man formodes at have tilegnet sig gennem skoleåret. Til gengæld lader det til, at de unge mennesker indhenter det forsømte, så snart de har fået huen på, så på den måde jævner det hele sig vel ud med tiden.

Dernæst kommer fyrre fed og færdig. Mon det er nogen, der har ledt efter nærværende website, men bare ikke har kunnet huske titlen helt nøjagtigt? Til dem vil jeg da sige: Velkommen til! Det kunne selvfølgelig også være nogen, der sad aftenen før deres 40 års fødselsdag og googlede på, hvad de sådan kunne forvente sig af fremtiden. Til dem kan jeg kun sige, at det er betydeligt bedre at blive ældre end alternativet.

Havejulenisse eller julehavenisse eller ...Der er også nogen, der af grunde bedst kendt af dem selv har søgt på julenisser til haven. Jeg har godt nok en nisse ude i haven, men han er forvist dertil fra stuen. Vi går nemlig ikke ind for den slags. Skulle der være nogen, der interesseret i rigtige havenisser, så har jeg hørt, at man nu kan købe Viasat-havenisserne formedelst 500 kr. i Bilka. Det ville jeg ikke give, heller ikke hvis de faktisk kunne sige: Det sker så bare æ’ det der! Men hver sin lyst for sine penge.

Dumpling Dynasty, det er jo der, jeg har købt min Cookies Purse. Den har jeg i øvrigt haft i en fugtig taske sammen med en bog med blåt omslag, der har smittet af på pungen. De blå kanter lader til at være meget permanente, og de pynter ikke! Gode råd, anyone? Nå, det skulle jeg måske tage og google på, ellers kunne jeg jo købe en mere. Men den ville jeg vel også snart få griset til på en eller anden måde …
Cookies Purse med blå kanter ØV!

Aargang54.dk, det er så her. Endnu en gang: Velkommen til! Tør fødderne på måtten, slå r**** i sædet og nup en kop java!

Endelig er der, stadig indenfor de første 25 søgesætninger, nogen, der gerne vil vide, hvad man gør med statisk elektricitet i tøj. Lev med det, vil være mit svar. Man kan købe sådan noget stærkt stinkende lyserødt eller blåt slimagtigt noget, som man kan putte i sidste hold skyllevand. Men det er ikke særlig miljøvenligt, så lad hellere være med det. I øvrigt er der ikke så meget statisk elektricitet i bomuld, så hvis man bare holder sig til det i stedet for biprodukter fra den petrokemiske industri, så går det såmænd nok altsammen!

11 Comments »

 1. Hahaha – nu burde du da have svaret på de stakkels søgendes spørgsmål! Jeg følger ingen form for statistikker for mine blogs – men nu bliver jeg da nysgerrig? Din blog er yderst alsidig kan jeg blot konstatere!

  Comment by Nille — 8. november 2009 @ 19:13

 2. Jeg tror ikke, der følger nogen statistik med en Blogger-konto, så det kan godt være, at du ikke kan få at se, hvem der besøger dig og hvorfor.

  Jeg skriver selvfølgelig vel vidende, at der er nogle læsere, men jeg vælger nu ikke emnerne af hensyn til dem. Jeg synes bare, det er mystisk med alle de frisurer i søgesætningerne, det har stået på i meget lang tid nu.

  Comment by admin — 8. november 2009 @ 19:36

 3. Det er herligt at se dig sprudle sådan igen – du er blevet helt rask, tror jeg 🙂

  Og så irriterer det mig en hel del, at jeg, på trods af, at jeg også bruger WordPress, ikke får googlestatistikkerne frem på den måde, du får. Hvorfor gør jeg ikke det, mon?

  Comment by Ellen — 8. november 2009 @ 22:53

 4. Tak, faktisk så snotter jeg videre, nu på femte eller sjette uge …

  Statistikkerne kommer fra mit webhotel, ikke fra selve WordPress. Jeg ved ikke, om man har mulighed for at installere en eller anden plugin, når man blogger på WordPress.com? Sidst jeg checkede, var de begyndt at skulle have penge for alt muligt, f.eks. for at lade folk selv styre deres CSS.

  Jeg har også statistikker fra StatCounter, men for at bruge dem skal man også have mulighed for at sætte en stump kode ind i maskinhuset et sted, og det er jeg ikke sikker på, at man har fra WordPress.com.

  Comment by admin — 9. november 2009 @ 7:55

 5. Haha, det var utroligt morsomt, Henny! Ja, det er sjovt at se, hvordan folk havner på ens blog. Speltboller og ‘Kunstnerfestival på Skagen’ er noget, der fører mange til min – og det er mildt sagt ikke lige emner, jeg beskæftiger mig ret meget med 🙂

  Comment by Madame — 9. november 2009 @ 8:29

 6. Ja, det er helt utroligt. Jeg tror faktisk, at det kan være nogle uhensigtsmæssigheder ved alt folkets yndlingssøgemaskine (også min), Google, der gør det.

  Comment by admin — 9. november 2009 @ 8:36

 7. Hahaha – mine søgninger ser altså noget anderledes ud, men jeg har jo heller ikke forstad på hår og frisurer og den slags. Nogen gange har jeg også nogle sjove søgninger, hvor jeg har lyst til at hjælpe folk en lille smule, fordi man ved et eller andet. Men der er faktisk også en del som skriver til mig, for at få svar på sjove spørgsmål. Jeg synes det er lidt morsomt…. 😀

  Comment by Jens Drejer — 9. november 2009 @ 12:27

 8. Ha ha … du må vist snart overgive dig og erkende, at du har en hårblog 😆 .

  Statistik på bloggen er en skøn vej til gode grin – og undren! Jeg har i øvrigt et gratis Google Analytics-plugin på min WordPress-blog. Prøv at kigge her.

  Comment by Bente — 9. november 2009 @ 13:05

 9. @Bente Spørgsmålet er, hvor meget man kan styre plugins selv, når man har en konto hos WordPress.com. Når man blogger på eget domæne har man jo lidt mere frihed. Men hårblog? Nej, det tror jeg dog ikke. Det er en eller anden besynderlighed i Google, der gør det.

  @Jens Det sker også, at jeg får et spørgsmål i min private mail, men dog ikke særlig tit. Men man må godt nok undre sig, når man sidder og kan se, hvad folk sådan har googlet på …

  Comment by admin — 9. november 2009 @ 15:25

 10. Morsomt – tak for informativt indlæg – hos mig er det valnødder 😀

  Comment by Sister Bonde — 13. november 2009 @ 17:28

 11. Jo, men dem har du da faktisk også skrevet en hel del om, valnødderne, altså! 🙂

  Comment by admin — 13. november 2009 @ 17:42

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment