Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

8. november 2009

Tilgivelse

Filed under: Blandet — Tags: , , , , — Henny Stewart @ 1:05

Tilgivelse er som bekendt en god ting, ja endda en stor ting. I visse sammenhænge er den dog nemmere at få end tilladelse. Det må være dette, Superbest har satset på med deres ompakning/misvisende indpakning af ulækkert hakkekød. Der var vist også noget med en dyr rødvin, der viste sig at være noget billigt sprøjt, og sådan har der været det ene med det andet.

Indtil nu har skandalerne efter sigende kostet Superbest 300.000.000 kr. i tabt omsætning. Så er det jeg tænker: Hvor meget har de tjent, og hvor længe, på diverse svindel-produkter??? Det værste er, at man har en snigende mistanke om, at det ikke kun er Superbest, der er på den galej. Det er bare tilfældigvis dem, der er blevet opdaget.

Og nu vil Superbest altså køre deres hidtil dyreste reklamekampagne, hvor de vil bede danskerne om tilgivelse og vinde kundernes tillid tilbage. Hmn, ja. Tilgivelse og tillid er rigtig godt, det er det. Men kontrol er bedre. En ordentlig fødevarekontrol, vel at mærke!

Ingen kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment