Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

14. november 2009

Luk op for noget godt

Filed under: Blandet — Tags: , , , , — Henny Stewart @ 1:06

Luk op for Haribo, næh luk op for noget pejsebrænde! Det er kommet frem, at der ofte er små, spidse træstykker i de poser med slik, som især foretrækkes af småbørn. Træstykkerne stammer åbenbart fra de forme, som man støber slikket i. De kan naturligvis sagtens komme ned i svælget på børnene, hvilket kan være meget farligt for dem. Indtil Haribo får klaret problemet må forældrene nok overveje at give deres børn gulerødder i stedet, eller i hvert fald sortere slikposens indhold grundigt, inden de små får lejlighed til at sætte tænderne i lækkerierne.

Det ville da være smart, hvis vi havde en eller anden form for kontrol med virksomheder, der fremstiller fødevarer. En fødevarekontrol mao.

2 Comments »

  1. Så vidt jeg ved, har vi en fødevarekontrol, men ingen instans kan undersøge alle varer, hele tiden og overalt – og det har vel heller aldrig været meningen.

    Ingen kontrollerende myndighed kan gøre andet end tage stikprøver. Selvfølgelig er det meget uheldigt med træstykker i slik. Jeg ville dog nok sige som dig, at det var endnu bedre at lade være med at give børnene slik.

    Jeg har engang knækket en tand på en sten i et rugbrød. Det kan jeg bebrejde bageren, ikke fødevarekontrollen.

    Comment by Ellen — 15. november 2009 @ 21:09

  2. Vi har en fødevarekontrol, men vi har også den ene fødevareskandale efter den anden, så der er altså noget, der ikke fungerer.

    Comment by admin — 15. november 2009 @ 21:15

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment