Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

16. november 2009

Uden UFO’en

Filed under: Blandet — Tags: , , , — Henny Stewart @ 15:40

Det gør altså en forskel, vejret. Med hensyn til at tage billeder, kunne man næsten lige så godt bruge sort hvid film på en dag som i dag. Der er jo næsten ingen farve på noget som helst. I sådan et vejr er der ingen vej uden om: Rabarberkvarteret er virkelig kedeligt. Af og til, forår og sommer f.eks., når solen skinner og der er blomstrende træer i haverne, så kan man forledes til at glemme det et øjeblik. Men ikke på en dag som i dag! Det er dog utroligt, at man ikke har kunnet finde ud af at bygge nogle mindre enfamilieshuse i hver sin have uden at det skal komme til at se så uniformt, kedeligt og totalt uinspireret ud! Det er sandelig ingen storhed, at vi har numre på husene her. Ellers kunne vi have svært ved at finde hjem.

Ellers er jeg så heldig, at jeg har fået mit skema ændret, sådan at jeg ikke har undervisning om mandagen. Det er ikke nødvendigvis ensbetydende med, at jeg har fri. Det var det f.eks. ikke i dag, hvor jeg skulle over og kontrollere nogle ting, der skal være i orden til den skriftlige eksamen, vi skal have i morgen. Men næste mandag skulle kunne blive en fridag, hvis jeg spiller mine kort rigtigt. Det vil så sige en lang week-end, og det smager jo næsten af en lille ferie!

Det er ikke store ting, men midt i det grå er det godt at have noget at se frem mod.

8 Comments »

 1. Jo, det er en stor ting!
  Fast lang weekend – det må være ret fedt. Så lidt pyt med undtagelserne…
  Jeg har faktisk set solen en smule i dag, men ellers er den lange mandag, som det er hveranden mandag – fra 7-17, så du kan godt have ondt af mig 🙂

  Jeg ved ikke, hvad der er bedst: lange weekender eller fri om onsdagen, så ugen bliver delt op i spiselige portioner?

  Begge dele er ønsketænkning for mit vedkommende…

  Comment by Ellen — 16. november 2009 @ 16:21

 2. @Ellen 7-17? Det var godt nok en lang omgang! Min undervisningsfrie mandag er foreløbig indtil juleferien, og jeg ved allerede, at jeg skal ud som censor den 7/12, men de øvrige mandage skal nydes i fulde drag!

  @Mia Ja, fuld løn må man have. Ellers ville det ikke være nogen nydelse at holde fri. Men det hele skyldes, at jeg har læst lidt for mange timer i år indtil nu.

  Comment by admin — 16. november 2009 @ 19:45

 3. herre gud så grått men det er det her og…en fridag i uken? ja takk til både mandag og onsdag, men jeg vil ha full lønn 😉

  Comment by mia — 16. november 2009 @ 17:29

 4. Jeg ved ikke, hvad jeg ville foretrække faktisk – man kan jo altid drømme 😉 Et afbræk midt i ugen er også godt – men ikke om onsdagen. Hernede er det den dag, hvor børnene kun går i skole halv dag – så der er for meget ræs i gaderne til, at man ville kunne nyde det. Så er en mandag faktisk bedre – så er der fred på museerne 😉

  Men det bliver jo ved drømmene…

  Nyd dine mandage!

  Comment by Nille — 17. november 2009 @ 10:25

 5. @Nille Sådan vil arbejdstiden vel ofte været skruet sammen for folk, der arbejder på kontor. I går, ved 1-tiden, vovede jeg mig ind i et A-Z (Mini Bilka), og det var stopfyldt af folk. Jeg gad nok vide, hvordan de havde tid til at købe ind på det tidspunkt? Men folk i detailhandelen har selvfølgelig som regel fri på en hverdag, i stedet for de lørdage, de skal arbejde.

  @Bente Der er lidt lys ude i dag, solen titter lidt frem en gang imellem. Vi har været ovre og sætte vores krydser. Det skal jo til. Jeg glæder mig til min “miniferie”. 🙂

  Comment by admin — 17. november 2009 @ 14:28

 6. Jo da, det er altid dejligt med udsigt til noget rart – håber det flasker sig for dig, så du får ‘miniferie’ ;-).

  Her var det også gråt i går – og i dag ser kun en lillebitte smule bedre ud. Øv! Men nu vil jeg nu traske ud i det alligevel og få mine krydser sat.

  Comment by Bente — 17. november 2009 @ 11:08

 7. At have fri på en hverdag er rigtig rart, det tror jeg, du vil trives med.
  Det er også gråt i gråt på Amager – jeg bliver næsten i tvivl, om det er aften.

  Comment by Madame — 17. november 2009 @ 14:29

 8. Jeg synes også, at det er rart at have fri på en hverdag. Jeg har jo prøvet det før.

  Det er lige sådan, at jeg oplever det, når solen ikke er fremme. Man kan ikke se, om det er dag eller aften uden at konsultere armbåndsuret. 😉

  Comment by admin — 17. november 2009 @ 14:32

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment