Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

4. januar 2010

Det er ikke nemt!

Filed under: Blandet — Tags: , , , , , , — Henny Stewart @ 13:20

Nej, det er ikke nemt at forsvare den hjemlige matrikel mod udefrakommende, væmmelige misser, der måske kunne finde på at strinte på “vores” territorium. Det kolde, hvide, skidt, der nu har ligget overalt og på alt i flere dage og også ser ud til at blive liggende, gør det sværere endnu. Høj sne er ikke rart på en bette missemave, specielt ikke, når det kun er en sommerpels, man har.
Stoffer i dyb sne
Det er gennemgående ikke særlig længe ad gangen, de firbenede gider være derude. Og at det stadig ligner et sk*** julekort er de i hvert fald også aldeles ligeglade med. Selv føler jeg det opløftende, at der er sol, som der er i dag.

Ellers begynder 2010 arbejdsåret i dag. En beskeden begyndelse fra kl. 18-20. Forberedelsen er vel overstået. De unge mennesker skal bl.a. diverteres med en læseforståelse baseret på statsministerens nytårstale til al folket. Så hvis nogen af dem læser med her, så ved de det.

Jeg har besluttet, at jeg tager på arbejde, come H*** or High Water. Jeg har ganske vist halsbetændelse og feber on and off, men jeg kan altså ikke indlede arbejdsåret med en sygemelding. Heldigvis er der noget, der hedder Aspirin. Men jeg må godt nok indrømme, at den tredje gang generalforkølelse/influenza eller hvad man nu skal kalde det på en og samme sæson er mere end bare en lille smule TRÆLS!

6 Comments »

 1. Nej, ved du nu hvad! Kan du så se at anskaffe dig den brændeovn, så du ikke går rundt og fryser og bli’r syg. Igen, igen, igen. Det er da en ubehagelig måde at starte året på! Jeg sender dig de bedste ønsker om god bedring!

  P.S. Det er et smukt kattebillede, du har taget. Selv om ingen af jer kan li’ sneen 😉 .

  Comment by Bente — 4. januar 2010 @ 21:48

 2. @Bente: Tjah, jeg ved ikke rigtig, men i dag måtte jeg opgive ævred og melde mig syg.

  @Ellen: Jeg kom så afsted til den første arbejdsdag, men i dag måtte jeg nedlægge våbnene. Men held i uheld så har snestormen bevirket, at der ikke var den store aktivitet på arbejdspladsen i dag. Det bliver der muligvis heller ikke i morgen, og mon ikke jeg kan have styr på de værste baktusser inden da? Det håber jeg i hvertfald.

  Comment by admin — 5. januar 2010 @ 18:32

 3. Nej, det går ganske rigtigt ikke. Ikke så meget for din arbejdsplads’ skyld, men for din egen.
  Al den sygdom er da ikke til at holde ud. Fat brændeovnen – det hjælpe.
  Godt, 2010 startede blidt, men en arbejdsdag på to timer – det holder nok ikke i længden?
  Det kunne ellers være rart…

  Comment by Ellen — 4. januar 2010 @ 22:13

 4. En tiger på kattepoter 🙂
  Han er flot, Stoffer. Det ser ud som om, han har valgt at tage vinterpelsen på. Den ser varm og tyk ud – altså pelsen…

  God bedring til dig, Henny.

  Comment by Lone — 7. januar 2010 @ 9:37

 5. Jeg håber, du har det bedre nu, for det er søreme træls med tre forkølelser på samme sæson.

  Stoffer er bare så smuk! Og vores Miss Mis har præcis amme holdning til det alt hvide, der ligger overalt. Hun har ikke fået sin tykke vinterpels i år, fordi hun foretrækker at blive indendøre 🙂

  Comment by Madame — 8. januar 2010 @ 18:07

 6. @Madame: Nej, jeg er stadig hundesyg, desværre. I hostens og snotteriets vold.

  Comment by admin — 9. januar 2010 @ 10:01

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment