Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

6. januar 2010

Ansvarlighed

Filed under: Blandet — Tags: , — Henny Stewart @ 20:59

Det, at man drages til ansvar for sine handlinger, herunder straffes, hvis det man har lavet er strafbart. I dag kan man læse, bl.a. på dr.dk om en journalist, der får Cavlingprisen fordi han har afsløret, hvordan Claus Hjort Frederiksen i sin tid som beskæftigelsesminister “misinformerede” Folketinget, bestilte falske statistikker, gentagne gange brød loven osv. osv. Nå, men han er da heller ikke beskæftigelsesminister mere. Nej, han er finansminister! Skal sådan en karl ikke holdes ansvarlig for sine handlinger? Eller er det kun “lømler”, Greenpeace-aktivister og andre demonstranter, der risikerer en straf?

Ingen kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment