Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

20. januar 2010

Så væltede det ned igen

Filed under: Blandet — Tags: , , , , , , — Henny Stewart @ 19:01

En skole i landlige, snedækkede omgivelser, set fra klasse fire
Jamen, holder det da aldrig op? Og nu hører jeg, at vi skal have snestorm til week-enden. Hvis det endelig skal være, så lad os da få hele skidtet på en gang og lukke Danmark ned i en uge. Det ville der være lidt stil over. Forudsat, at vi stadig havde strøm og fjernvarme osv. Det her slat-pjat bevirker jo bare, at hverdagen bliver mere træls og at pinen bliver trukket ud ad infinitem. Er det i dag, vores lille bil ikke kan forcere hjulsporene, eller bliver det ikke før i morgen?

5 Comments »

 1. Jeg må altså indrømme at jeg nyder det. Min nye lejlighed ligger på 2. sal – lige ud for gadelygterne. I går dryssede det ned i en let og lind strøm. Det var så hyggeligt at kigge ud af vinduerne og se snefnuggede der hvirvlede legende gennem lyset. 😀

  Comment by Jens — 20. januar 2010 @ 19:49

 2. @Jens: Ja, på den måde kan man jo bruge sneen som underholdning. Det kan jeg altså ikke rigtig, med de betingelser, vi har her.

  @Eric Bentzen: Tjah, det ville da ikke være den mest fjollede Facebook gruppe. Spørgsmålet er, om det ville hjælpe noget?

  @Madame: Ja, nu kan det snart være nok. Desværre kan det jo godt fortsætte i flere måneder endnu, hvis vi er rigtigt uheldige.

  Comment by admin — 21. januar 2010 @ 13:51

 3. Ja, jeg er også usigelig træt af sne og permafrost. Man burde danne en Facebookgruppe imod: “1 million danskere mod sne”. Det er jo blevet folkets røst og domstol.

  Comment by Eric Bentzen — 20. januar 2010 @ 21:55

 4. Jeg er også dødtræt af al den sne og af besværet, Henny – jo lad os lukke Danmark ned i en uge 🙂

  Comment by Madame — 21. januar 2010 @ 9:50

 5. I er da også hårdt ramt i din del af landet, Henny! Her i de nordøstlige egne er der da sne, men så er det heller ikke værre. Selv villavejene lige heromkrig er næsten sne- og isfri, og så kan jeg godt lige holde det ud – når jeg skal ud på cykel ;-).

  Desværre er der vist ikke udsigt til snarligt tøvejr …

  Comment by Bente — 21. januar 2010 @ 22:21

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment