Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

30. januar 2010

Idé til fjernsynsprogram:

Filed under: Blandet — Tags: , , , — Henny Stewart @ 11:21

Celebrity “Luksusfælden”. Man kunne starte med Henriette Kjær og hendes familie. De har da åbenbart et problem. Når så de to rådgivere havde fået sat de to under administration og fået deres budget sat på skinner, kunne man sikkert sagtens finde andre kandidater. Idéen står her, helt gratis og til fri afbenyttelse.

I et lidt mere alvorligt humør kan det godt undre mig, at vælgere som sådan ikke går efter at stemme på folk, der i det mindste er personligt kompetente. Med til personlig kompetence hører efter min mening, at man ikke gentagne gange bliver hængt ud i pressen, fordi man “glemmer” at betale sine regninger. Man må jo regne med, at der er gået flere rykkere forud for overskriften på forsiden, så hvor svært kan det egentlig være? Eller er det ligefrem sådan, at visse personer føler sig berettiget til at have et forbrug, der simpelthen overstiger deres evner? Hvis det er tilfældet, ville jeg som vælger heller ikke føle mig tryg ved det.

Ingen kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment