Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

24. februar 2010

Forår om 6 dage?

Filed under: Blandet — Tags: , , , , , , , — Henny Stewart @ 9:26

På mandag er det den første marts og dermed forår, efter nogles tidsregning. Andre mener, at foråret først starter ved forårsjævndøgn, men hele den diskussion er vist akademisk, så længe vi har mindst en halv meter fast pakket sne over det hele og temperaturer under nul.
Sne i haven
Nu ved jeg godt, at jeg havde lovet, at jeg ikke ville tage flere snebilleder i år, men i dag skinner solen, så den regel bliver lige suspenderet et kort øjeblik.

Soluret tæller kun de lyse timer, hedder det sig. Det kan det stadig, selv om det er ved at være begravet i sne. Mens jeg fotograferede lod jeg terassedøren stå åben, for selv om det er koldt, skal vi da bruge lidt frisk luft en gang imellem. Jeg regnede med, at de firbenede nok ville gøre mig selskab udenfor, for det plejer de, men i dag var der overhovedet ingen interesse for projektet.

Nu har vi haft sne i to måneder, og der er ikke tale om, at jeg er ved at vænne mig til det. Slet ikke! Og når jeg hører, at sneen virker positivt på folks stemningsleje, så er jeg slet ikke i stand til at fatte, hvordan det mon skulle kunne passe. Jeg er helt sikker på, at jeg ville foretrække en grøn vinter, også selv om det evt. ville indebære en del regn. Selv i snefrie vintre skinner solen altså også somme tider. Men den diskussion er også omsonst, idet vi jo ikke har stemmeret mht. vejret.

6 Comments »

 1. Min mor fortalte mig, at der i lørdags i Politiken stod, at I ikke ville få hvid jul i år – og at hun tolkede det som, at den sne, der ligger nu skulle være smeltet inden jul!

  Der er da lys forude 🙂

  Spøg til side – jeg kan heller ikke se den positive effekt. Vi havde op til 11 grader i går og selvom der faldt lidt regn, så vil jeg meget hellere det.

  Men 1. marts er det forår – så forsvinder det. Magisk i løbet af natten…

  Comment by Nille — 24. februar 2010 @ 11:30

 2. Nå, det har jeg nu ikke læst. 🙂 Men det er da gode nyheder, at vi ikke skal have hvid jul i år! Jeg mener at kunne huske, at vi har haft sne liggende helt hen i maj måned. Det så ikke kønt ud!

  Comment by admin — 24. februar 2010 @ 12:45

 3. Jag har liten förhoppning om snöfritt i mars här heller, det blir hellre maj.. just nu hoppas jag bara att jag slipper skotta taket! Men, snön hjälper faktiskt lite på humöret, det blir ljusare.. men, det behöver ju faktiskt inte komma mer än 1 decimeter för att uppfylla det behovet, 1 meter snö borde i sån fall gjort mig manisk, det är inte tillfället, mera snö nu och jag deppar ihop 😉

  Comment by mia — 24. februar 2010 @ 17:38

 4. Jo, Mia, hvis man kunne nøjes med sådan et dekorativt drys sne en gang imellem, så kunne man måske tolerere det.

  Comment by admin — 24. februar 2010 @ 21:08

 5. Det lyder som om, du er grundig træt af den lange vinter 🙂 Jeg tilslutter mig – hvor kan vi klage?

  Comment by Madame — 25. februar 2010 @ 9:34

 6. Jeg tror, der er en gruppe på FaceBook, Madame, men jeg er ikke sikker på, at Vor Herre læser den, så jeg har ikke gidet melde mig ind. 😉

  Comment by admin — 25. februar 2010 @ 9:50

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment