Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

25. februar 2010

Kattenes hverdag

Filed under: Blandet — Tags: , , , , — Henny Stewart @ 12:13

Kattekræene er som sagt ikke meget interesseret i at komme ud for tiden. Stoffer er dog lidt mere interesseret end Olga, men han vil ikke være derude særlig længe ad gangen. Det er vel det med sommerpelsen… For lidt siden var han ude, og tænk, det begyndte at sne! Stoffer prøvede at fange de første snefnug, det så sjovt ud, men jeg fik selvfølgelig ikke kameraet hevet frem i tide.

Ellers er kattene jo meget herinde, og de kommer ikke helt godt ud af det med hinanden hele tiden. Det er, som om de hele tiden skal have konstateret, hvem der dominerer. De slås ikke, men de jager hinanden noget rundt.

Det gør de dog ikke på dette billede. Jeg har kun ganske få billeder af dem sammen (så er det jo godt, at man kan sætte billederne sammen efterfølgende), og det er nok sigende, for det er faktisk sjældent, at de er i ro i nærheden af hinanden:

Stoffer og Olga

Men selv om de er i gang med at jagte hinanden rundt i hele hytten, er der en ting, der kan synkronisere dem. Det er hvis deres “madfar” går ud i køkkenet. Så vender de om på hælen og drøner ud for at se, hvad han laver. Specielt hvis de kan høre, at han roder i fryseren, begynder de at miave og de helmer helst ikke, før de har fået hver sin portion rejer. Det sjove er så, at Olga ikke spiser sine. Stoffer spiser først sin egen portion og derefter Olgas. Men hun medvirker altså til at lægge pres på for at få dem udleveret, også selv om hun ikke er videre enig med Stoffer pt. De er altså sjove, de misser!

2 Comments »

  1. Dejlige misser! Den røde mis ser ud til, at han/hun er alt for doven til at jage nogen som helst. Og jeg forstår det godt; Hvorfor skal man anstrenge sig så meget, når man i stedet for kan blunde i 10 minutter!!! 😉

    Comment by Jens — 25. februar 2010 @ 16:09

  2. Den røde mis er Stoffer, og han er ganske rigtigt utroligt dygtig til at slappe af, men det skal man ikke tage fejl af. Når han har fart på, er der ikke meget, der kan overhale ham.

    Comment by admin — 25. februar 2010 @ 16:42

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment