Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

29. marts 2010

Så kom foråret

Filed under: Blandet — Tags: , , , , — Henny Stewart @ 12:10

Med krokus, vintergækker og mildere vinde. Det var knagensparkemig også på tide! Men ellers tåler haven ikke nærmere inspektion, ikke at jeg ønsker sneen tilbage, men det kan ikke benægtes, at sneen faktisk skjulte et par ting eller tre, der ikke er så kønne.
Forår i haven
Ellers lever jeg endnu, men har travlt. Nu skal vi lige gennem mandag, tirsdag og onsdag, så får vi heldigvis lidt påskeferie. Kunne godt have brugt hele ugen, men sådan er det ikke hos os. Vi skal ligne en normal arbejdsplads mht. ferier og fridage, og derfor har vi kun fri i helligdagene.

God påske!

7 Comments »

 1. Godt billede af en forårssniffende kat 🙂

  Ja, sneen har skjult mangt og meget, sådan er det også her.
  De sidste par dages regn har dog udskudt min næste omgang mod grene og blade.

  Hav en god mandag.

  Comment by Esther — 29. marts 2010 @ 14:27

 2. Men du har da fokuseret på det kønne i haven (inkl. kat ;-)). Her ser der søreme heller ikke for kønt ud. Græsplænen har tydeligvis ikke kunnet ånde under sneen og skal vist lige have pusten igen, før den bli’r grøn.

  God arbejdslyst … mens du skuer frem mod fridagene!

  Comment by Bente — 29. marts 2010 @ 17:49

 3. @Esther: Tak, ja jeg fangede ham lige i et “ømt” øjeblik, der. Jeg tror, den bette snøbel har forsøgt at spise nogle krokus. Der lå i hvert fald nogle rester af en krokus derude. Nu må man jo bare håbe, at han ikke bliver syg af den.

  @Bente: Ja, man er jo nødt til at redigere lidt i virkeligheden. Der er næppe nogen, der interesseret i en “plæne”, der stort set kun består af mos og sneskimmel!

  @Ellen: Ja, jeg tror også, at kattene har været noget understimulerede her i vinters. Nu er de nærmest ikke til at drive ind igen. Det hele er vildt spændende, åbenbart.

  @Madame:
  Vores “plæne” er nærmest ikke-eksisterende. Men på et eller andet tidspunkt kommer der vel grøde i den igen.

  Comment by admin — 1. april 2010 @ 12:31

 4. Selv katten har savnet blomsterne – men I har altså også været hårdt ramt deroppe.
  Lige nu kigger jeg ud på en blå, blå himmel, men det er koldt igen – foråret faldt på en fredag i mit hjørne af Danmark 🙂

  Comment by Ellen — 30. marts 2010 @ 10:07

 5. Vores have ser også herrens ud, Henny – især græsset ligner noget, der er løgn. Nu har jeg tænkt mig at gøde det, og mon så ikke det på et tidspunkt bliver grønt igen?

  Det er da ellers nogle meget smukke billeder, du har taget!

  Comment by Madame — 31. marts 2010 @ 19:41

 6. Hej och tack för din kommentar! Fina bilder du har här. Och katten är så lik min egen Tiger, som nu äntligen kan springa ut på en grön gräsmatta igen!

  Comment by sasfoto — 1. april 2010 @ 23:21

 7. Til lykke med, at du har sådan en kat. De er bare de bedste! Vores “gräsmatta” er desværre mest gul i øjeblikket, men det bedrer sig vel hen ad vejen!

  Comment by admin — 2. april 2010 @ 11:24

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment