Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

8. maj 2010

Venstres propaganda

Filed under: Blandet — Tags: , , , — Henny Stewart @ 23:07

Partiet Venstres seneste brain-wave består i, at de vil have forsvaret til at drive propagandistiske radiostationer, rettet til borgerne i islamistiske samfund som f.eks. Somalia. Jeg er alvorligt bange for, at det er et skråplan af de mere alvorlige. Det er ikke den måde, man skal bruge, når man skal forsøge at overtale fremmede mennesker til at se på verden på samme måde, som vi gør. I det omfang, man overhovedet skal det, mener jeg, at det ville være langt mere effektivt at give de mennesker noget, de har brug for. Felthospitaler med læger og sygeplersker kunne være et akut bud. Omskoling til de fiskere, der nu ikke har noget at leve af og derfor har slået sig på sørøveri, kunne være et andet. Men propaganda radio? Nej, ærlig talt. Man skulle nødig træde i Lord Haw-Haws fodspor.

Ingen kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment