Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

23. maj 2010

Ude at føjte

Filed under: Blandet — Tags: , , , — Henny Stewart @ 14:42

Vi måtte ud i det gode vejr. Få kilometer fra Hjørring ligger landsbyen Mygdal (Mosquito Valley, som vittige hoveder siger). Lidt uden for Mygdal ligger Herregården Odden, som er Danmarks nordligst beliggende herregård.
Herregården Odden
Stedet huser en samling af J.F. Willumsens skitser og forarbejder, og der er også en skulpturpark. Men vi må komme tilbage en anden dag og kigge på samlingerne. Måske en regnvejrsdag i sommerferien? For det er da for tosset, at man har sådan noget, nærmest i baghaven, hvis man ikke kommer ud og ser det.

På vejen hjem sneg jeg mig til at tage lidt billeder ind i nogle af haverne her i kvarteret. Jeg har ikke selv noget japansk kirsebærtræ, men det er der heldigvis andre, der har.
Japansk Kirsebær

4 Comments »

 1. Sikke nogle dejlige billeder fra jeres tur! Jeg var ikke klar over, at der er en herregård, der hedder Odden. Den ser gammel ud og minder mig om Esrum Kloster, hvor jeg var sidste sommer.

  Comment by Madame — 23. maj 2010 @ 19:24

 2. Den skulle være omtalt i en tekst fra 1370, så den er ikke “født” i går. Man kan også se, at hovedbygningen er vind og skæv, så gammel skal den nok være…

  Comment by admin — 23. maj 2010 @ 21:47

 3. Skønne fotos og en smuk heregård. Den gad jeg godt se.

  Comment by Deborah — 23. maj 2010 @ 22:48

 4. Den er nok et besøg værd, hvis du kommer på de kanter.

  Comment by admin — 24. maj 2010 @ 0:03

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment