Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

4. juni 2010

ABC i ord og billeder, runde 3: H

Filed under: Blandet — Tags: , , , , , , — Henny Stewart @ 19:23

Så er vi kommet til H. Uanset, hvad jeg end gør, så kommer de fleste hits fra folk, der har søgt efter gode råd om hår og frisurer her på min blog. Sådan har det været næsten lige siden, jeg startede bloggen, og sådan er det stadigvæk. Se selv:

5    3.23%    frisure 2010 kvinder
5    3.23%    frisurer 2010
5    3.23%    frisure trends 2010
5    3.23%    ord med g
5    3.23%    ord med z
4    2.58%    moderne frisurer 2010 mænd
3    1.94%    ord med j
3    1.94%    ord med Y
2    1.29%    færdig
2    1.29%    midaldrende kvinder frisurer
2    1.29%    ord med f
2    1.29%    frisure ideer kort hår
2    1.29%    citat om 40 fed færdig
2    1.29%    bøger om stil og påklædning
2    1.29%    kort dame frisure
2    1.29%    frisurer 2009 kort hår
2    1.29%    moderne frisure mænd 2010
2    1.29%    ting der starter med x
2    1.29%    frisurer grå hår
2    1.29%    frisurer ældre kvinder
2    1.29%    frisurer til modne kvinder
2    1.29%    blive grøn af misundelse
2    1.29%    ord med n
2    1.29%    trend frisurer 2010
2    1.29%    moderne frisurer 2010
2    1.29%    frisurer mænd langt hår

Så i mit indlæg om H, skal det simpelthen handle om hår. Ikke fordi jeg har noget særligt nyt at berette om emnet. Man vil dog kunne se, at ABC’en er ved at snige sig ind på hårpragten i min statistik. Hvem ved, hvis jeg fortsætter med at køre ABC, til jeg dør og aldrig laver flere indlæg, hvor jeg nævner hår eller frisurer, så kan det være, at jeg kan komme fænomenet til livs efterhånden.

Genbrugsbillede af hår

Hvis du kunne tænke dig at se, hvad andre har fundet på til h, kan du besøge ABC-bloggen.

27 Comments »

 1. Hår, ja!
  Ingenting er vel nesten mer personlig enn det. Jeg var så fæl å gjemme meg bak lang pannelugg og håret rett ned foran ansiktet gjennom hele ungdoms- og tidlig voksentid…
  Men så tok en venninne av meg affære. Hun er frisør og lærte meg å sette opp håret og få meg til å se litt fiks ut!!!
  Men det morsomste som har skjedd angående håret mitt, var på midten av 90 tallet. Jeg hadde spart til langt hår lenge og en kveld på besøk hos min frisørvenninne, da vi satt og så på “Friends”, der “Monica” hadde klippet seg i en fin kort frisyre, fikk vi – eller min venninne fikk, den ideen at den frisyren ville jeg også kledd! Jeg var ikke vanskelig å overtale, så saksen var fremme på null tid. Da jeg litt senere på kvelden kom hjem og gikk ned for å si godnatt til min sønn, utbrøt han veldig overrasket:
  – Mamma, har du klippet deg??
  – Ja, svarte jeg!!
  – Men det vokser vel ut igjen, ikke sant?? spurte min sønn…
  Da følte jeg meg ikke så fin mer!!!

  Comment by Petunia — 4. juni 2010 @ 20:19

 2. @Petunia: Det er jo rigtigt, at man kan lave store forandringer af sit udseende netop med håret. Jeg synes, at alle de gange, jeg er blevet klippet korthåret, har jeg bittert fortrudt det næste dag. Det prøver jeg at lære af, men når det begynder at blive varmt, kan det godt være fristende at lade garnet falde!

  @Donald:
  Den med henna, det ved jeg sørme ikke. Men det er rigtigt, at det er Google, der er synderen i det her spil. Men jeg synes nu også, at det er lidt sjovt. 😉

  @Eric: Næh, der er jo ingen grund til at fortvivle. Dårlig og forkert reklame er stadigvæk reklame! 😆

  @Siw Aina:
  Jeg har hørt adskillige kvinder beklage sig over, at der skete noget mystisk med deres hår under graviditeten, men de ser da meget normale ud i dag, så mon ikke det retter sig efter fødslen? Ellers må du købe dig en spændende hat! 😆

  @Rimkoger: Det har set festligt ud! Det er i øvrigt en af de ting, jeg har imod hårfarver til hjemmebrug. Efter min mening er de alle en eller anden udgave af rød, uanset hvad der står uden på flasken. Der er selvfølgelig ikke noget i vejen med at være rødhåret, men hvis det nu ikke var det, man havde tænkt sig, så er det da irriterende!

  Comment by admin — 5. juni 2010 @ 7:40

 3. Jeg tror ikke du kommer det helt til livs. Der er somme tider at Google’s “emne-træer” fejler, og så må man leve med det. En stor del af Google-hit på min gamle weblog var noget helt uvedkommende, og for nyligt troede Google at man kunne downloade Liza Marklund fra min weblog blot fordi jeg linkede til DR.dk’s lydbogs-pages.

  Men nu har du i hvertfald fortjent nogle hår-hits 🙂 Kan det skyldes at Henny rimer på Henna?

  Comment by Donald — 4. juni 2010 @ 20:27

 4. Du kan jo omdøbe bloggen til Hennys salo(o)n 😉
  Jeg ville ikke være så fortvivlet, og det er du nok heller ikke. Blandt de frisurebevidste er der med garanti nogle, som stopper op og læser, selvom de egentlig var på jagt efter noget andet.

  Comment by Eric — 4. juni 2010 @ 20:46

 5. Hår ja… Jeg har ekstremt dårlige hårdager nå når jeg er gravid. Håper det går tilbake til det gode gamle etter fødselen 🙂

  Comment by Siw Aina — 4. juni 2010 @ 20:57

 6. Tak for din kommentar 🙂
  Try, try, try and try again, så når du det måske på et hængende hår!!!
  Et sted i de svenske i en meget lille by lovede byens eneste frisør, at han ville give en flaske shampoo til alle mænd og drenge, hvis det lokale fodboldhold rykkede op.
  Det gjorde holdet – Shampooen gik som det berømte varme brød. Alt for sent opdagede man, at ved en fejl havde grossisten sendt ILDRØD hårtoningsshampoo…. God weekend

  Comment by Rimkogeren - DK — 4. juni 2010 @ 22:37

 7. Og selv mit eget h bidrag i den grad handler om hår er jeg aldrig blevet ført herover på din side (andet end i forbindelse med ABC-bloggen), men vist er hår vigtig i eet eller andet omfang!!

  Ha en herlig uge 😀

  Comment by Annette's space — 5. juni 2010 @ 9:41

 8. @Anette’s space: Næh, meget kan man selvfølgelig finde på nettet, men lige netop ens frisure ville man nok foretrække at snakke med et levende menneske om, gerne en frisør. 🙂

  @Maria G: Ja, det er også nyttigt i andre sammenhænge. Men netop her er Google gået forkert i byen. Det hjælper så ikke på sagen, at jeg bliver ved med at rippe op i det. Det forstærker blot tendensen. 😉

  @Madame:
  Danskerne må være meget i tvivl om deres hår! Måske skulle de hellere gå til frisør. 🙂

  @Ragnhild: Ja, det har den unægteligt. 😉

  @Melusine:
  Ja, de gentagne indlæg fra min side forstærker tendensen. Måske laver jeg den til en regulær hårblog en dag!

  Comment by admin — 5. juni 2010 @ 22:09

 9. Att läsa sin bloggstatistik och se vad folk har använt för ord då de hittat till ens blogg är ganska så kul…
  Trevlig helg!

  Comment by Maria G — 5. juni 2010 @ 12:47

 10. Ja, det er altså sjovt! Jeg tror, jeg har lavet ét indlæg om hår, og det gav helt utroligt mange besøg 🙂

  Dejlige billeder af dig, Henny!

  Comment by Madame — 5. juni 2010 @ 19:24

 11. Ja, Google har sine sider

  Comment by Ragnhild — 5. juni 2010 @ 19:57

 12. Og nå kommer det nok enda flere innom som søker etter nye frisører 😉

  Comment by Melusine — 5. juni 2010 @ 20:58

 13. …jeg mente frisyrer…

  Comment by Melusine — 5. juni 2010 @ 21:00

 14. Ha ha ha ha… google gir’ mange gode grin..

  Comment by Inge — 6. juni 2010 @ 7:15

 15. @Inge: Det gør de godt nok!

  @Anette:
  Ja, ikke? Tak i lige måde.

  @Donald:
  Kulbuelys? Var det ikke noget, de brugte i gamle dage? Jeg ville godt nok blive bekymret, hvis nogle mente, at de kunne få en forklaring på deres ekstra hjerteslag ved at læse min blog. Jeg vil straks lave en DISCLAIMER: Hvis du føler dig syg, så søg dog endelig læge!!! 😆

  Comment by admin — 6. juni 2010 @ 12:26

 16. *GGG* Morsomt at se din statistik. God søndag 🙂

  Comment by Anette — 6. juni 2010 @ 10:14

 17. Åh, jo, det er morsomt! Nu har jeg gravet de mere mystiske exempler på søgninger på mit site frem: Kulbuelys, “The whole is greater than the sum of its parts”, og fars dag, flåtbid, rødtjørn, ekstrasystoler hver andet slag, insektbid. Der er mange flere, og ofte tænker jeg at det er synd at folk er så langt ude, at de følger et link til min weblog for at få noget seriøst at vide om flåter. Man kan jo ikke lade være med at spekulere på, hvordan det kan gå så galt; men jeg kan også se at Google fortsat arbejder på at sortere fra de mest misvisende referencer. De må siden 2007 have oprettet en kategori for indhold som hedder “hygge-weblogs” 🙂

  Comment by Donald — 6. juni 2010 @ 11:54

 18. Hihi! Jag tror att hår och frisyr är viktigt för alla människor även för dom som inte har något hår. Det betyder mycket för vårt utseende och är en del av vår personlighet. Nuförtiden är det väl knappt någon som har sin naturliga hårfärg längre. Det flesta tonar, färgar eller slingar sitt hår.

  Comment by Mona — 6. juni 2010 @ 20:32

 19. @Mona: Jeg tror, du har ret! Hår er vigtigt for mennesker, hvadenten vi indrømmer det eller ej!

  @TorAa: Jeg tror nu ikke, at jeg ville have fuld tillid til, at jeg havde den samme forståelse af, hvad klassisk betyder, som frisøren har. På den anden side, så er det kun hår, og det vokser jo ud igen. Mere eller mindre! 😀

  @Björg Nina: Desværre er jeg nok så uvidende om hår og den slags, så du finder nok ikke nogle guldkorn om det på min blog! 🙂

  @Hobbygåsa:
  Jeg har også gået og tænkt “sommerhår” i et par dage, men jeg plejer altid at fortryde det, når jeg er blevet klippet kort, og det tager jo mindst 3 år, inden det er groet ordentlig ud igen, så jeg må tænke mig om! 🙂

  Comment by admin — 9. juni 2010 @ 19:45

 20. Jeg kan forstå at du har forstand på hår. Måske kan du blive hår-konsulent. Jeg vil da gerne lægge ud med et spørgsmål. Mit hår er så kort, at jeg ikke ved hvad jeg skal gøre ved det. Hvad synes du jeg skal gøre?

  Hehe…. 😆

  Comment by Jens — 6. juni 2010 @ 21:13

 21. @Jens: Først vil jeg sige, at det ikke er så praktisk med så kort hår, hvis du er til fletninger eller rottehaler. Men ellers kunne du jo overveje at rage resten af håret af. På den måde ville du ikke længere behøve at bruge penge på shampoo. Du kunne nøjes med at tørre støv af issen til hverdag, og så kunne du overveje en gang brasso til jul og andre festlige lejligheder! 😆

  @Bente: Ja, det er jo nærmest hårrejsende! 🙂

  Comment by admin — 7. juni 2010 @ 18:07

 22. He he … hvor er det altså bare morsomt, at din blog bare har fået dette hår-ry (eller hvad vi nu skal kalde det). Og jeg læser stadig troligt med, skønt jeg er ret uinteresseret i hår :D.

  Comment by Bente — 6. juni 2010 @ 22:38

 23. Det fortæller nok også lidt om alle de tilsyneladende uhyre populære stil- og modeblogs, der huserer – bare se på blogtoppen. Forestil dig alle disse blive sorteret fra – det ville vist decimere antallet af blogs.
  Derfor er det nu alligevel morsomt at se – og undre sig over – hvad der hitter hos én. Som vi næsten lige har ‘talt’ om 🙂

  Comment by Ellen — 7. juni 2010 @ 21:15

 24. Ja, det er jo nok disse stil- og modeblogs, der har taget nogle af kunderne fra ugebladene. Jeg læser da med på nogle af dem af og til, men jeg føler ikke, jeg er gået glip af noget, hvis jeg kommer til at springe en uge over …

  Comment by admin — 8. juni 2010 @ 15:57

 25. Spennende.
  De ganger jeg er på reise og trenger en hårklipp,
  sier jeg alltid klassisk, og så blir det det;))

  Sorry, svarer sent, hvorfor kan du eventuelt lese på min engelske blogg
  http://toraa.blogspot.com

  Comment by TorAa — 8. juni 2010 @ 0:21

 26. Heisann!

  Et hårete innslag fra Henny denne gangen – ante ikke at du var så kyndig på hår og frisyrer!
  Får ta en kikk da.. Ha ei flott uke ;:OD)

  Comment by Björg Nina — 8. juni 2010 @ 20:45

 27. Morsomt innlegg 🙂 Jeg har nettopp fått sommersveisen – kort,kort,kort 🙂

  Comment by Hobbygåsa — 9. juni 2010 @ 14:01

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment