Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

22. juni 2010

Nedtælling: 18

Filed under: Blandet — Tags: , , , , , , — Henny Stewart @ 21:10

Lupin
Må man præsentere? Et billede af en blå lupin. Billedet er ikke fra i år. Vi har blå lupiner i haven, og jeg havde taget et billede her forleden, men da jeg kom til at kigge nærmere på det, viste det sig, at det var noget uskarpt. Det er bare så koldt udenfor, at jeg ikke gad gå ud og forsøge mig igen, så jeg snyder og bruger et ældre billede, som er skarpt de rigtige steder, så vidt mine svage øjne kan se. Det er så helt tilfældigt, at det er blevet skarpt, for det er taget med et lille kompaktkamera. Men sådan er det vel: Selv en blind høne finder et korn!

Tilbage til ferien er der 13 arbejdsdage, heraf 5 gange aftenundervisning, 2 lange dage, 6 korte og 3 møder plus det løse.

3 Comments »

 1. Oh din stakkel – har I haft det koldt i dag deroppe i det nordlige? Vi har haft det skønneste sommervejr.

  Jeg tillader mig at hovere lidt over vejret, for du vinder med flere længder, når det gælder sommerferienedtællingen. Kun 18 dage – gid det var mig. Vi har 71 dage – enoghalvfjerds – til vores (bortset fra de seks dage i England i juli, men jeg har besluttet, at de ikke tæller med, for de er ikke ‘rigtig’ sommerferie).

  Jeg kan i øvrigt godt lide dit lupinbillede.

  Comment by Ellen — 22. juni 2010 @ 22:52

 2. @Ellen: Uha, 71 dage! Godt, det ikke er mig, siger jeg bare! Det kan alle andre også godt mene, for jeg ville blive voldsomt ubehagelig at omgås, hvis jeg skulle vente så længe! 😆

  @Madame:
  Uh ja, det er herligt, når det er lidt lige meget, om man er inde eller ude, hvad temperaturen angår. Men sådan bliver det nok også her på et tidspunkt! 🙂

  Comment by admin — 23. juni 2010 @ 15:12

 3. Åh jeg kan virkelig godt forstå, du tæller ned, Henny! Vi havde dejligt sommervejr i går og havedøren har stået på klem hele natten.

  Jeg holder meget af blå lupiner 🙂

  Comment by Madame — 23. juni 2010 @ 9:18

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment