Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

30. juni 2010

Nedtælling: 10

Filed under: Blandet — Tags: , — Henny Stewart @ 15:44

Lyserød nellike
I dag var der så bare en blomst og ellers lidt stille.

2 Comments »

  1. Hvor er den smuk – jeg gætter på, den står i jeres have.
    Nu er der ikke længe til … 🙂

    Comment by Madame — 30. juni 2010 @ 20:40

  2. Det gjorde den, Madame. For faktisk var den i en buket, som jeg modtog. Jeg satte så buketten ud i haven for at fotografere den i ordentligt dagslys. Så jo, i min have, med snyd på! Jeg har i øvrigt selv nelliker, men det er de såkaldte studenternelliker, der er ligesom en klase med mange mindre blomster. Dem kan jeg nu også godt lide!

    Comment by admin — 30. juni 2010 @ 23:56

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment