Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

5. juli 2010

Ikke det skywatch

Filed under: Blandet — Tags: , , , , , , — Henny Stewart @ 22:28

Aftenhimmel
Men bare en lokal variant. Det er utroligt, at himlen kan se ud på så mange forskellige måder. Sådan som den ser ud her til aften, tror jeg aldrig jeg har set den før. Det er sikkert bare solen, der reflekteres i nogle forureningspartikler eller sådan noget, men derfor ser det da meget godt ud, synes jeg.

2 Comments »

  1. Hei Henny, jeg tenkte jeg skulle takke for din fine kommentar på min blogg. Egentlig skulle jeg kommentere ditt ABC innlegg, men da så jeg denne vakre himmelen og syntes det var leit at den ikke hadde fått noen kommentarer. Himmelen bærer på hemligheter vi aldri vil forstå, det er iallefall helt sikkert.

    Comment by Herr Storm — 7. juli 2010 @ 13:13

  2. Jamen kommentarer kan jeg lide, og jeg er glad for dem, uanset hvor de kommer, så tak! Men det er ikke nogen selvfølge, at hvert eneste indlæg skal kommenteres. 🙂

    Comment by admin — 7. juli 2010 @ 14:48

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment