Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

5. juli 2010

Nedtælling: 5

Filed under: Blandet — Tags: , , — Henny Stewart @ 8:57

Med 5 dage til zero-hour kunne det måske være på tide at overveje, hvad den ferie overhovedet skal bruges til. Ikke at den ikke får ben at gå på uden planlægning, det gør den bestemt, men altså …

Vi plejer ikke at planlægge en hel masse. Vi skal ikke ud og rejse. Dels er det rejseri i sig selv ikke så interessant for os, dels har vi dyr, der skal passes. Ganske vist er der noget, der hedder kattepensioner, men det er ret stressende for katte at komme sådan et sted, så det er ikke noget, vi bare sådan lige bruger.
Buket
Dagture i bilen er der selvfølgelig mulighed for, og sådan nogle vil vi sikkert på. Der er masser af lækre steder her i Nordjylland, som man kan komme til på en halv til en hel time. Skagen, Hirtshals, Frederikshavn, Sæby, Blokhus, Løkken og Lønstrup, bare for at nævne nogle få.

6 Comments »

 1. Ja, det er jo en ferie lige efter mit hoved 🙂 Mindre ture og så ellers passe godt på sine dyr hjemme …

  Comment by Madame — 5. juli 2010 @ 9:51

 2. Ja, vi gider ikke længere den slags ferier, hvor man skal have en uge til at restituere sig bagefter. Det er også ferie at kunne lægge uret i en skuffe.

  Comment by admin — 5. juli 2010 @ 10:34

 3. Det är samma här
  Vi tar för det mesta dagsturer för vi har en massa växter som behöver ses till och så har vi hundar
  fast de följer ju med på semestern om vi skulle skulle åka på någon.
  Det är dyrt att ha semster också. Stugor och bensin kostar multum.
  Nej vi stannar nog hemma fast jag skulle kunna tänka mig att åka till Skagen för där är det underbart.
  Tack för att du kollade in till mig. Jag blev jätteglad för det….
  Kramizzzz på dig//Lotta

  Comment by Lotta — 5. juli 2010 @ 16:16

 4. Man kunne vel også godt tage sine katte med på ferie, men man skal bare være klar over, at det ikke er nogen fornøjelse for dem. Katte er jo ikke knyttet til mennesker på samme måde som hunde er. Det er rigtigt, at der er dejligt i Skagen om sommeren. Jeg har boet der i en periode. Om vinteren er det ikke noget at skrive hjem om, og de lokale er ikke særlig venlige. 😉

  Comment by admin — 5. juli 2010 @ 17:46

 5. Nordjylland er smukt med masser af dejlige steder at besøge.
  Men… kattepension? Det kan jeg godt forstå, I fraskriver på forhånd – man flytter ikke en kat. Har I ikke nogle gode naboer, som kan give dem mad og vand?
  Det havde vi, så kattene var i deres vante omgivelser, manglede ikke noget og var derfor lidt ligeglade med om vi overhovedet var der – alle var dermed glade.
  Jeg kan, på trods af, at vi forlod vores katte i kortere perioder, kun være enig i dine betragtninger i dit forrige indlæg omkring det at have kat/husdyr.

  Comment by Ellen — 5. juli 2010 @ 20:41

 6. Jo, det ville måske være en løsning, den med naboerne. Der er bare det ved det, at vores katte er så forkælede, at de er vant til at vi hopper og springer for dem, hvis de bare siger det mindste lille miv, så i længere tid ville vi ikke bryde os om at lade dem være alene. Men sådan en 6-8 timer går fint.

  Comment by admin — 5. juli 2010 @ 20:47

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment