Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

10. juli 2010

Store backupdag

Filed under: Blandet — Tags: , , , — Henny Stewart @ 10:42

Det er nok ikke det mest afsindigt spændende at foretage sig på sin første egentlige feriedag. På den anden side, uden backup kan livet blive næsten alt for interessant, og det er altså pænt længe siden, jeg har kørt en backup. Der er en kinesisk forbandelse, der lyder: “Måtte du leve i interessante tider!”. Den forbandelse lever vi nok under alle sammen nu om dage, men den form for “interessant”, der består i at have mistet filer, man har brugt mange timer på at lave, eller billeder af situationer, der ikke kan tages om, den kan jeg godt leve uden.
Chrysanthemum
Desuden er der ingen planer om at forlade matriklen i dag. Derfor er der intet forgjort i at flytte nogle filer i relativ sikkerhed i løbet af dagen. Relativ, fordi man jo alligevel aldrig kan være helt sikker, men hvis man har gemt sine filer mere end et sted og på mere end et fysisk apparat, skulle der dog være en chance for, at noget bliver bevaret, selv ved store uheld.

Jeg burde lave et skema og ordne noget regelmæssig, automatisk backup, men så langt er jeg ikke kommet. Så indtil videre foregår det sådan når jeg gider og synes, jeg har tid. Med uregelmæssige mellemrum.

4 Comments »

 1. Bortløbne filer
  giver grund til at klage,
  men sorg bliver til glæde vendt,
  når man kan backbackuppe dem tilbage!

  Comment by Rimkogeren — 10. juli 2010 @ 12:52

 2. Det er nemlig lige det! Man skal kun have oplevet nytten af backup en enkelt gang for at være overbevist, tror jeg.

  Comment by admin — 10. juli 2010 @ 15:26

 3. Vi laver backup på samme måde – når vi gider og synes, vi har tid. Men du har nok ret i, at man burde sørge for, at det sker automatisk.
  Jeg gætter på, at det føles godt at have ferie 🙂

  Comment by Madame — 10. juli 2010 @ 17:35

 4. Ja, det eneste jeg kan sige, er, at den slags backup er bedre end ingen backup. I mange år lavede jeg faktisk ikke backup, det var dengang, da de forskellige apparater var både mere kostbare og mindre funktionsduelige end nu, og jeg har mistet en del arbejde fra den gang.

  Comment by admin — 10. juli 2010 @ 19:29

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment