Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

16. juli 2010

Godt, man ikke bor der!

Filed under: Blandet — Tags: , , , , — Henny Stewart @ 22:18

Sidder her og er faldet i en Barnaby med reklamepauser. Jeg kan ikke lade være med at være taknemmelig for, at vi ikke bor i Midsomer eller omegn. Aldrig så idyllisk, kagedåse-agtigt engelsk det hele er, så må det være noget nær verdens mest kriminalitetsplagede sted! I hvert eneste afsnit bliver der myrdet en 5-6 personer, og desværre er det stedlige politi ikke for vakse, når det gælder kriminalpræventive tiltag. Barnaby og Co. kommer desværre ikke på banen, før folk er kommet af med livet.

Men underholdende er det nu alligevel!

Her kommer et helt umotiveret blomsterbillede:
Buket

8 Comments »

 1. Netop de samme tanker har vi gjort os her i huset, når vi ser Barnaby: Godt vi ikke bor dér! Kontrasten mellem idyl og dødelighed er ret voldsom ;-).

  Comment by Bente — 17. juli 2010 @ 0:51

 2. @Bente: Ja, det er ret påfaldende, at det skal være nødvendigt med flere dødsfald i hvert afsnit. Men det er nok noget, englænderne har med helt tilbage fra Agatha Christie. Hun havde heller aldrig nok i et eller to mord, som jo ellers skulle være nok for de fleste!

  @Madame: Barnaby er god underholdning. Jeg har ikke Photoshop, men bruger PaintShopPro 7 til den slags manøvrer.

  Comment by admin — 17. juli 2010 @ 10:46

 3. Jeg har desværre aldrig set Barnaby, men jeg får helt lyst, nu hvor du fortæller om serien 🙂 Bare at høre det smukke sprog og se de idylliske huse …
  Har du fritskrabet den flotte buket i PhotoShop?

  Comment by Madame — 17. juli 2010 @ 9:28

 4. Lige Rimkogerens ord, og selv vil jeg tilføje, at Barnabys datter i de seneste afsnit godt nok har fundet sig nogle specielle venner, og tilmed tilbageholder vigtige oplysninger i sager, hun ved, at farmand arbejder med…

  Comment by anjoe — 17. juli 2010 @ 13:27

 5. @Anjoe: Det har også undret mig, så meget denne Cully er hjemme. I min optik bor sådan nogle voksne damer ikke så meget hos deres forældre, men det er måske stadig anderledes i England.

  Comment by admin — 17. juli 2010 @ 19:13

 6. Jeg har ofte tænkt i samme baner! Faktisk kan man undre sig over, at der er flere indbyggere tilbage i Midsommer. Når der bliver myrdet 5-6 personer hver uge, så burde befolkningstallet vel være drastisk faldende. Jeg undrer mig over, at resten ikke flygter så hurtigt som muligt. Det ville jeg i hvert fald gøre.

  Samtidig har jeg undret mig over, at det aldrig bliver efterår eller vinter i Midsommer. Det må være et meget specielt sted, haha.

  Comment by Jens — 19. juli 2010 @ 16:59

 7. Jens, det med årstiderne har måske noget med navnet at gøre? Midsomer=Midsummer? Men det er da i høj grad også en pudsighed?

  Comment by admin — 19. juli 2010 @ 21:23

 8. […] på sådan en plaskende lørdag aften end at se Barnaby i tv og være lige så taknemmelig som Henny over, at man ikke bor på noget nær verdens mest kriminalitetsplagede […]

  Pingback by Aftenbeskæftigelser « Bentes blog — 15. august 2010 @ 0:00

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment