Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

21. juli 2010

I lære som kat

Filed under: Blandet — Tags: , , , , — Henny Stewart @ 14:54

Ham det bette sorte nummer vaklede i den første tid udelukkende rundt bag efter Olga. Han peb og var vel på udkig efter en mor. Syg og dårlig var han også. Men Olga har et hjerte af sten, i hvert fald skulle hun ikke have nogle adoptivbørn. Nu, flere dyrlægebesøg og måneder senere, er det mere Stoffer, den “bette” har knyttet sig til. Ja, han er i lære som kat.

Han er vaks nok nu til også at være ganske grænseafsøgende, som man kan se. Han er vokset ganske pænt, men han har stadig noget med lungerne efter sin influenza, og det er ikke sikkert, det går væk nogensinde. Han har, hvad dyrlægen kalder “et erhvervet hareskår”, og det går heller ikke væk. Det vil muligvis gøre ham til en dårlig jæger, for man kan høre hans vejrtrækning på lang afstand. Men helt dårlig er han nok ikke, den bette sorte, for i går lå han ude i haven og legede nok så nuttet med et eller andet. Jeg skulle da lige se, hvad legetøjet var. Det viste sig at være hovedet af en fugl! Nu ved jeg selvfølgelig ikke, om han selv har taget den af med livet, men det skulle såmænd ikke undre mig.

Han hedder Pushkin, fordi han er en sort kat …

6 Comments »

 1. Jeg sidder og får en fornemmelse af, at der er noget, jeg ikke lige har helt styr på ;-). Har du fået en tredje kat? Sød er han i hvert fald, den bette. Og vist også præcis så fræk, som kattemanualen anbefaler!

  Comment by Bente — 21. juli 2010 @ 23:35

 2. Joh, det er vist nærmest det jeg har, eller også så har han fået os. Det var ikke planlagt, men nu blev det sådan. 🙂

  Comment by admin — 21. juli 2010 @ 23:54

 3. Når, hvor er han dejlig, den bette sorte Pushkin! Og det er godt for ham, at han har fået et ‘personale’, der holder meget af katte.

  Comment by Madame — 22. juli 2010 @ 9:27

 4. Ja, hvis det var et ordentligt personale, han søgte, så mener jeg nok, han har fundet det. Og ja, vi er blevet meget glade for ham!

  Comment by admin — 22. juli 2010 @ 12:10

 5. Det var en skøn film! Mit kamera kan selvfølgelig også optage film, men jeg har aldrig prøvet. Det bliver jeg vist nødt til at lave om på nu, for jeg ville da bliver rigtig glad for at have sådan en film af mine egne missser. Tak for inspirationen. 😀

  Comment by Jens — 23. juli 2010 @ 14:26

 6. Jens, de allerfleste kompaktkameraer kan lave film. Jeg har i hvert fald lavet mange, både med mit HP photosmart og med mit Casio Exilim. Nu har jeg så anskaffet mig et egentligt videokamera, som jeg har lavet denne film med. Men da den er bearbejdet til web-brug, kunne den såmænd lige så godt være lavet med et kompaktkamera. Jeg har heller ikke fundet et godt (gratis) program til at redigere HD-videoer i endnu, men kommer tid kommer råd! Jeg glæder mig til at se film med Lillebror og Storebror!

  Comment by admin — 23. juli 2010 @ 14:47

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment