Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

6. september 2010

Et mentalt rum, jeg ikke bryder mig om at være i

Filed under: Blandet — Tags: , , — Henny Stewart @ 20:14

Rent mentalt er der et sted, jeg ikke bryder mig om at være. Et sted, hvor det er meget usundt for mig at være. Stedet, eller tilstanden, kan bedst beskrives som et frygtindgydende mørke. Det er en tilstand, hvor der skal meget lidt til at vælte læsset, hvor tanker, planer, ting man skal huske, hvirvler rundt i en pærevælling oppe i hovedet, allermest når man ellers burde sove.

Det er et sted med ondt i maven, koldsved og stærkt forhøjet blodtryk. Det er også et sted, der er som støvsuget for glæde, ro, tiltro til, at det hele nok skal komme til at gå.

Desværre bevirker tankemylderet nok også, at vinduerne til verden udenfor sander til, og man bliver dårlig til at læse sine medmennesker. Dette medfører så flere små og store ting, der kan være med til at vælte læsset.

Det var et anderledes indlæg, som jeg syntes, jeg ville have plads til.
rum

7 Comments »

 1. Ja, det er et rigtig skidt sted at opholde sig, Henny. Jeg håber at du må få overskud til at bevæge dig ud i lyset og det gode liv snarest. Gode tanker herfra.

  Comment by Ditte — 6. september 2010 @ 21:44

 2. Tak for jeres gode tanker, alle sammen! Det her er noget, jeg er ude i fra tid til anden. Man skulle tro, at jeg ville udvikle en rutine til at klare det, når det forekommer flere gange, men sådan er det desværre ikke. Det kommer bl.a., når ydre belastninger når til et vist punkt, men jeg kan ikke altid styre uden om. Jeg regner med, at jeg er sej nok til at finde ud i lyset selv, evt. med hjælp, som jeg også ved, hvor jeg skal finde. På sigt skal det nok gå.

  Comment by admin — 7. september 2010 @ 19:00

 3. Kære du, som Ditte skriver, er det et rigtig skidt sted at opholde sig. Stress, som du skrev om i et tidligere indlæg, er frygtelig belastende, og det ser jeg selv nu, hvor jeg ikke arbejder mere. Jeg håber, du finder en måde at tackle det på hurtigt.

  Comment by Madame — 7. september 2010 @ 8:23

 4. Skynd dig at komme væk fra det sted/tilstand, Henny. Det er, som du skriver, et meget usundt sted at opholde sig.

  Kan du ikke gå ned i timeantal på jobbet?
  De bedste ønsker.

  Comment by Lone — 7. september 2010 @ 9:29

 5. Og det er bestemt ikke et sted, man frivilligt søger hen – og når man så er der, er det alt for svært at slippe ud igen.
  Det håber jeg, du formår. Meget snart. For det er et destruktivt sted.
  Jeg sender gode tanker til at følge dig på vejen ud fra stedet.

  Comment by Ellen — 7. september 2010 @ 16:17

 6. Det var et bekymrende indlæg. Jeg håber at du har det ok……..

  Comment by Jens — 7. september 2010 @ 16:30

 7. Jeg er ret sikker på, at jeg godt ved, hvor du er, for (desværre) smutter jeg også forbi dér en gang imellem. Og rart er der ikke! Pøj pøj med at finde udgangen!

  Comment by Bente — 9. september 2010 @ 22:32

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment