Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

9. oktober 2011

Anden halvleg?

Filed under: Blandet — Tags: , , , — Henny Stewart @ 10:00

Af hvad? Kunne man med rette spørge. Jeg er ikke helt sikker, men det er vel livet som sådan, jeg hentyder til. Rent statistisk befinder jeg mig nok i midten af anden halvleg, men ingen kender som bekendt dagen, før ….

Skulle det nu være noget at blogge om? Ja, det tror jeg. Min plan er ikke helt klar, lige så lidt som fremtiden er det. Men det er vel værd at blogge om de forandringer, der optræder, og overrasker, for ikke at sige: Chokerer.

Jeg har blogget før, adskillige gange, men jeg synes ikke rigtig, at dette emne kan passes ind i de eksisterende blogge. Sikkert bl.a. fordi nogle af de ting, der står foran mig nu, er noget, jeg skal trækkes skrigende og sparkende igennem. Mine andre blogs har især handlet om ting, jeg mente at have styr på.

Det ovenfor citerede var første indlæg i den “seriøse” blog, jeg startede i foråret, og som jeg nu har flettet med Årgang 54, der nu officielt er et miskmask af det hele.

Ingen kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment