Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

14. oktober 2011

Et par ord om …

Filed under: Blandet — Tags: , , — Henny Stewart @ 13:20

… overgang. Overgangsalder. Menopause. “Kært” barn har flere navne. Dette bliver nok det eneste indlæg om dette emne fra min side. Det forholder sig nemlig sådan, at jeg ikke har mærket noget som helst til fænomenet. Bortset altså fra, at jeg ikke længere har udgifter til tamponer og bind.

Det virker efterhånden som om, kvinder skal have besvær med overgangen, men her er jeg altså for at fortælle, at det ikke behøver være tilfældet. Det kan godt simpelthen være, at man holder op med at menstruere og ikke en snus andet. Dermed være ikke sagt, at det er på samme måde for alle kvinder. Sandsynligvis ikke. Folk er forskellige, heldigvis.

Ingen kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment