Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

24. oktober 2011

Til alle spammere i hele verden:

Filed under: Blandet — Tags: , — Henny Stewart @ 19:47

Hej, I ved nok selv, hvem I er.

Prolliåhørher: De gavekort, telefoner, kameraer og flybilletter, som jeg måske allerede har vundet, dem kan I bare sende til min adresse, som I jo allerede har. I behøver ikke ulejlige jer med at bede mig om at bekræfte, eller bekræftige, som I jo skriver, min adresse. Dels er jeg ikke flyttet, dels har jeg ikke tænkt mig at samarbejde med jer.

Nu mens vi er ved det, så er jeg også bedøvende ligeglad med, at I er “nødt til at fremsende præmierne tidligere end ventet”. Det rager mig en papand!

Den eneste grund til, at jeg ser nogle af jeres udgydelser fra tid til anden er, at jeg bruger Windows 7, og der har Microsoft ikke leveret et tilfredsstillende e-mailprogram. Derfor er jeg nødt til at tømme spammappen manuelt indtil videre. Men det er en stakket “glæde”, for jeg skal nok finde ud af at skjule den mappe eller få den tømt automatisk på daglig basis

3 Comments »

 1. Gavekort, telefoner o.l. præmier skal man ikke kimse af, men jeg fokuserer ærlig talt mere på de millioner af euro, min kære e-mailadresse har vundet i årenes løb ved helt tilfældig lodtrækning.

  Hver eneste gang har jeg glemt at svare på det glade budskab, men er jeg blevet rykket, så de kunne sende pengene? Nix.

  Godt at se dig tilbage, så’n i øvrigt 🙂

  Comment by Eric — 24. oktober 2011 @ 20:52

 2. Hej igen 🙂
  Jeg kunne godt håbe, at spammerne ser dit indlæg. Og tager dine ord til eftertanke, men jeg har mine tvivl.
  Jeg vinder nu også kun millioner og atter millioner af Euro … har (heldigvis) aldrig set noget til alle gavekortene eller lignende ‘præmier’.

  Comment by Ellen — 25. oktober 2011 @ 18:24

 3. @Ellen: Nej, der er ikke meget at stille op mod spammerne, men somme tider kan man nok trænge til at få luft!

  @Eric:
  Ja, jeg vinder også ganske ofte lotterier, som jeg aldrig har deltaget i. Jeg arver også sommetider milliardærer, som ingen har hørt tale om, men af en eller anden grund når pengene heller aldrig frem her. 😆

  Comment by admin — 5. november 2011 @ 13:59

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment