Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

28. januar 2012

Mulighed for at erklære sig?

Filed under: Blandet — Tags: , , , , , , — Henny Stewart @ 14:35

I gamle dage kunne man komme ud for, at ens foresatte udbad sig en lægeerklæring, hvis de syntes, man havde for meget sygefravær. Nu om dage kan man blive bedt om en mulighedserklæring, der i hvert fald i teorien skulle være et mere nyttigt stykke papir.

Det er det jo så nok kun, hvis det rent faktisk er muligt at tilpasse arbejdsfunktioner til medarbejderens helbred. Hvis dette ikke er muligt, vil mulighedserklæringen alligevel bare tjene samme formål som en gammeldags lægeerklæring: Lægens ord for, at man ikke pjækker.

Fred være med det.

1 kommentar »

  1. Det du ser på bla min blog er et fucking gellsbinalde. Det tager typisk 3-4 timer at lave aftensmad incl pauser. Jeg vil gerne vise mine kreationer frem men kan åbenbart kun blive taget seriøst som førtidspensionens hvis jeg fortæller hvor mange piller, pauser og bitre tårer jeg græd mens jeg lavede det. Tror mig, man får sgu ikke en førtidspension for sjov. OG når man så har fået den tilkendt er man kørt ud på et socialt og økonomisk sidespor. Det gælder om selv at få livskvalitet klemt ud af resten af tilværelsen heldigt nok at ens hobby så er kogekunst så det kan kombineres med de måltider man nu engang skal sætte til livs hver dag.Det er den der holdning “de kan da sagtens passe et job” som pisker en meget uheldig stemning op. For hvad fanden ved du og andre der ikke har en kronisk smertesygdom om det? Hvad vi kan i vores egne ustressede hjem kan overhovedet ikke sammenlignes med at ha’ kræfter til at passe et job. Og ja, det er et ‘fuldtidsjob’ at passe en stor madblog men det er jo for fanden det eneste ‘job’ vi må få. Jeg har mistet min lovende karrierer, min arbejdsevne, min finmotorik, evnen til at sove, tale, koncentrerer mig og min hjerne er hullet som en schweizerost af stress. Til gengæld har jeg så stærke smerter 24-7. At jeg så oveni skal forsvare at jeg kan tillade mig at blogge med ikke arbejde. Jesus! Du kan få en fedtemad med jord på!

    Comment by Nyonya — 16. april 2012 @ 16:11

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment