Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

14. februar 2012

Hold tåre op at trille!

Filed under: Blandet — Tags: , , , — Henny Stewart @ 17:51

Lad det bare være sagt: Jeg er meget glad for mit fjernsyn, og jeg har også en kanalvælger med en anordning, så jeg kan slukke for spektaklet, hvis det ikke passer mig at se det. Det passer mig f.eks. ikke at se Big Brother, Paradise Hotel, Robinson osv. Derfor er jeg længe om at finde ud af, hvorfor figurer som f.eks. Biker Jens, Amalie og Peter, “Sidney Lee” osv. pludselig breder sig ud over de kanaler, som jeg plejer at se. Jeg ser heller ikke “De unge mødre” mere, efter at jeg kom til at overveje, at initialerne D.U.M. måske ikke var helt tilfældige.

Hvad er der så egentlig tilbage, som man kan se på skærmen? En hel del, skulle jeg mene. Ud over nyheder og film er der f.eks. også en hel del programmer, som er helliget forbedring af hjemmet. Mit hjem kunne måske nok trænge til et par (små) forbedringer, så det er sket en del gange, at jeg har sat mig ned for at se “Fra slot til skrot” og “Velkommen hjem”. Men disse programmer er jeg efterhånden også ved at være træt af. I stedet for at handle om, hvordan man bærer sig ad med at opdatere det hjemlige domicil, har de efterhånden udviklet sig til udelukkende at være en slags følelsesmæssig pornografi, hvor programmets “kvalitet” måles på, hvor meget hovedpersonerne græder, siger “for satan” – “hvad sker der?” – “det er for meget” osv. Det kan godt undre mig, at diverse møbelforretninger, farve- og tæppehandlere bliver ved med at forære massevis af varer til disse shows. På et eller andet tidspunkt må vi vel næsten være nået raden rundt, og hvem vil butikkerne så have som kunder? Jeg har et forslag: Hvis nogen vil give mig nye møbler og gardiner, tager jeg gerne mod det, uden at der behøver komme et fjernsynsprogram ud af det. Det må da blive meget nemmere på den måde.

Der er nu nok noget, jeg har misforstået der.

3 Comments »

 1. He he … ja, jeg tror, du har misforstået noget, Henny, men idéen lyder nu fin ;-). Og tak for ‘referaterne’ – så slipper jeg selv for at se de programmer!

  Comment by Bente — 15. februar 2012 @ 0:44

 2. @Bente: Sjovt nok står de ikke i kø her udenfor. Hvem kan nu fatte det? 😆

  @Ellen:
  Du går såmænd ikke glip af noget. Det ærgrer mig at tænke på, at man her i DK kunne lave interessante programmer, som man selv bestemte indhold og form af. Nu om dage lader det altsammen til at være dyrt indkøbte “koncepter”, der alle er udtænkt i U.S.A.

  Comment by admin — 22. februar 2012 @ 16:36

 3. Du vælger at lade være med at se de programmer, jeg aldrig har stiftet bekendtskab med … jeg er så heldig at have nogle unge kolleger, de med begrjstring skildrer netop disse programmer og andre af samme karakter – samtidig får de mig til at se, at det absolut ikke er noget, jeg behøver at spilde min tid på.
  Det har du lige bekræftet 🙂

  Comment by Ellen — 17. februar 2012 @ 21:58

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment