Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

22. februar 2012

Brug for det højere diplomati!

Filed under: Blandet — Tags: , , , , , — Henny Stewart @ 2:45

Når man deler et mindre parcelhus med hele 3 katte, kan det godt gå mindre fredeligt til ind imellem, og man kan blive nødt til at lave katteapartheid i et stykke tid, så de kan køle lidt af, sådan hver især. Olga har altid været ret irriteret på Pushkin, og det er der nok ikke det helt store at gøre ved, men helt hvor meget, hun er irriteret, blev jeg først klar over her til aften, da jeg fandt følgende annonce indrykket i den lokale sprøjte:
Stanglakrids
Nå, OK så. Man har vinterferie og er længe oppe!

6 Comments »

 1. Jeg kan se, du har en reklame for tandblegninger nederst på siden – den hopper jeg nu ikke på 😉 Men katteslagsmål er også noget vi kender her …

  Comment by Madame — 22. februar 2012 @ 9:42

 2. @Madame: Google annoncer tilpasser sig efter læserens søgninger, siges det. Derfor undrer det mig, at der vises en annonce for barberskrabere for mig i dag. 😉

  Comment by admin — 22. februar 2012 @ 16:37

 3. Hehe – Olga og Pushkin må da ellers være landsmænd og burde derfor ikke slås …
  Hvis annoncer tilpasser sig læserens søgninger, så er jeg lige så forbavset over “Lær at lave Web-tv”, som du er over barberskrabere 😉

  Comment by Ellen — 23. februar 2012 @ 11:08

 4. @Ellen: Landsmænd og begge katte, men ellers har de ikke meget til fælles. Efterhånden som Pushkin vokser til, bliver han også frækkere, og Olga er altså ikke ret begejstret for ham …

  Comment by admin — 23. februar 2012 @ 23:26

 5. Jeg synes ikke, du opdaterer denne blog særlig tit. Desuden er dine poster som oftest kedelige og intetsigende. Det ville jeg kunne gøre meget bedre!

  Comment by Orla Teeg — 22. marts 2012 @ 2:22

 6. @Orla: Jamen fyr da endelig løs. Du kan være gæsteblogger lige så tit du vil. Jeg forbeholder mig naturligvis retten til at bortcensurere alt, der ikke lige passer i mit kram, men det kan du vel ikke have noget imod?

  Comment by admin — 23. marts 2012 @ 0:24

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment