Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

8. marts 2012

En grim afslutning?

Filed under: Blandet — Tags: , , , — Henny Stewart @ 13:42

Hvis man det meste af sit arbejdsliv har beskæftiget sig med andre mennesker og deres problemer, risikerer man at blive udbrændt. Udbrændtheden kan bl.a. vise sig ved, at ens empati med andre svinder ind til det rene ingenting. Dette kan samtidig have den effekt, at det bliver vanskeligt at kommunikere, fordi man ikke forstår det, som bliver sagt “mellem linjerne”.

Man bliver også tit ramt af depression, angst, kronisk træthed, søvn- og appetitforstyrrelser.

Hvis man så bliver nødsaget til at vende tilbage til sådan en arbejdsplads uden at have fået løst knuderne op, så er det, at man kan tale om en grim afslutning.  Som i: Stik lige armen i kødhakkeren en gang mere!

Ingen kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment