Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

17. marts 2012

Er du syg?

Filed under: Blandet — Tags: , , — Henny Stewart @ 13:19

Det spurgte min udmærkede læge mig om, en af de mange gange, jeg har besøgt konsultationen over de seneste uger. I betragtning af, at jeg er blevet undersøgt i hoved og r** og ind midt i mellem, skulle jeg mene, at svaret er et klokkeklart ja, jeg er syg.

Det bliver jeg også ved med at være, idet de ting, jeg fejler, må betegnes som kroniske. Spørgsmålet skulle vel derfor hellere have været: Hvornår og under hvilke omstændigheder vil du atter kunne påtage dig dit lønarbejde?

Jeg ved det ikke. Men det punkt er på dagsordenen, næste gang lægen og jeg skal ses.

Kan nogen fortænke mig i at mene, at papirer og udfyldelse af sådanne kommer til at optage mere af tiden end udarbejdelse af strategier til lindring eller ligefrem helbredelse gør?

Men sådan skal det vel være.

Ingen kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment