Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

21. marts 2012

Erfaren eller senildement halvnisse?

Filed under: Blandet — Tags: , , , , , — Henny Stewart @ 13:04

Jo, altså. Jeg kan da godt forstå det, hvis yngre medmennesker, kolleger f.eks., hver gang, de foreslår et eller andet, bliver mødt med et: “Det prøvede vi i maj ’87, og det fungerede overhovedet ikke”, at disse yngre individer kan blive trætte af at høre på den vise.

Nu er der som bekendt ikke ret meget nyt under solen, så man kunne måske indføre et vist mål af civilisation og i det mindste høre på hinanden. Den ældre generation kan bidrage både med at påskønne det, hvis der virkelig er noget nyt i projektet, samt ved at advare mod aspekter, der 100% sikkert vides ikke er sagen.

Den yngre generation kan så, udover at tænke “gamle nisse”, hver gang en person på 40+ åbner munden, måske påskønne, at de af og til får et klap på skulderen, også selv om det følges med en velment advarsel mod at gøre i nælderne.

Ingen kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment