Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

4. maj 2012

Døre

Filed under: Blandet — Tags: , , , , , — Henny Stewart @ 21:18

Der var engang et ordsprog, der lød noget i retning af:”Hver gang Gud lukker en dør, åbner h/n et vindue”. Meningen skulle vel være, at man skal forsøge at finde det positive i enhver situation. Det kan være svært nok, men det er sikkert en udmærket øvelse for dem, der har behov for den slags.

Apropos døre, så kan man godt få den tanke, at der var nogle døre, der ville være blevet lukket op i løbet af ens livstid, hvis man bare havde gidet banke på. Andre døre var bare åbne, uden at man behøvede gøre sig den ulejlighed, og nogle af dem gik man bare lige forbi uden helt at have styr på hvorfor.

Tilfældigheder? Bevidste valg? Nødvendighed? Manipulation?

Ingen kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment