Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

2. juni 2012

Uden- eller indenfor

Filed under: Blandet — Tags: , , , — Henny Stewart @ 18:25

Til enhver tid går jeg ind for, at man selv tager ansvaret for sine ømme tæer. Dvs. det er ikke de andres skyld, hvis de uforvarende kommer til at nævne noget, der kradser i et personligt traume. Så må man tage en dyb indånding og tælle til de berømte 10 eller mere, alt efter behov, MEN, men, men – det er møgubehageligt at vide, at andre har draget konklusioner om en, ud fra oplysninger, man ikke selv har adgang til, oplysninger, der måske oven i købet viser sig at hvile på en gang manipulation af værste skuffe,

Så er det, at man begynder at tro, at man er en champignon, idet man formodes at kunne vokse i skidt, mørke og uvidenhed.

De små magtspil, der kører på arbejdspladserne og i de små hjem i det ganske land er naturligvis sølle og ynkværdige forsøg på at hævde sig på andres bekostning. Alligevel er det ubehageligt at være den, der skal ligge under for dem.

Så er det bare med at finde klovnenæsen frem!

Ingen kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment