Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

23. august 2012

Der skal vist til at ske noget nyt?!

Filed under: Blandet — Tags: , , , , — Henny Stewart @ 14:14

Spindelsvævene og de døde fluer kunne godt tyde på, at der tiltrænges en person med en kost her på siden. I skal ikke holde vejret, mens I venter! Men ellers så skal man jo nok til at finde “ja-hatten” frem, når man skal ud og søge et nyt job i en alder af 57-58 år. Jeg har naturligvis oprettet diverse jobagenter, og i den anledning er der noget, der bekymrer mig: Så vidt jeg husker, har jeg angivet min adresse til de forskellige foretagender og også udtrykt ønske om at finde et job “i nærheden” af min bopæl.

Jeg ved ikke med jer, men hvis man bor i Hjørring, så er Horsens og Vejle altså ikke “i nærheden”. Jeg synes det lugter af, at der har siddet nogen ovre på en af øerne og programmeret de her ting. De har så ikke målt efter, men bare tænkt, at herovre i det mørke Jylland er afstande altså ikke noget problem.
Det gamle design

5 Comments »

 1. Din brug af før nutid: “…har siddet ovre på en af øerne og programmeret de her ting…” er måske forfejlet. Fra Venstres sommergruppemøde lød det netop, at man skulle være parat til at tage et job, selvom det “ikke ligger rundt om hjørnet”.

  Det var så godt nok kontanthælpsmodtagere, men der er vel ikke noget galt i, at nogle medarbejdere er proaktive.

  Comment by Eric — 23. august 2012 @ 19:43

 2. Det kan sørme godt være, at du har ret. I så fald må jeg satse på at finde et virkeligt godt betalt job, så jeg kan betale for privatcharterfly ud af min løn ….

  Comment by Henny Stewart — 23. august 2012 @ 20:55

 3. Det kan såmænd sagtens være, men jeg har nu også hørt om københavnere, der er blevet sendt både til Det vestligste Lolland, Fyn og Jylland, så det er desværre ikke kun jyderne, det går ud over …
  Jeg tror dog, også desværre, at du har helt ret i, at det er svært. Meget svært.
  Har de ikke brug for gode sprogmedarbejdere på Ålborg Universitet? Men selv om så var, er der vel mange om buddet …

  Comment by Ellen — 24. august 2012 @ 22:41

 4. AU har også sparet i de senere år. Faktisk er der flere af mine kolleger, der tidligere har arbejdet der. Desuden er jeg ikke akademiker, så det ville nok være lidt svært.

  Men af en eller anden grund kan jeg ikke hidse mig op til at være virkelig bekymret over situationen, selv om der dukker lidt bekymring op ind i mellem. Jeg vender tilbage til en eller anden form for lalleglad optimisme, der siger “åhr, det går nok altsammen”. 🙂

  Comment by Henny Stewart — 24. august 2012 @ 22:47

 5. Woah! I’m really loving the template/theme of this website. It’s simple,
  yet effective. A lot of times it’s tough to get that “perfect balance” between usability and visual appeal. I must say you’ve done a awesome job with this.

  Also, the blog loads extremely fast for me
  on Opera. Exceptional Blog!

  Comment by rating site — 23. september 2012 @ 9:27

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment