Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

7. september 2012

Kompetencer

Filed under: Blandet — Tags: , , , , — Henny Stewart @ 23:29

Normalt forstår jeg ordet “kompetence(r)” som noget, man kan. Noget man har lært, enten på en dertil egnet læreanstalt eller gennem erfaring i livets hårde skole. Jeg var en gang til et møde, hvor der der var en del kommunale sagsbehandlere tilstede. De snakkede meget om, at de mistede deres kompetencer, eller at deres kompetencer ligefrem blev taget fra dem. Jeg tolkede det derhen, at sagsbehandlerkompetencer også betyder ret til at bestemme noget på egen hånd, på borgerens vegne, uden at skulle spørge en overordnet først. Da den slags beslutninger typisk koster penge, kan det måske være meget fornuftigt at holde hånd i hanke med den slags kompetencer, og dermed hvor mange penge, der bruges på os borgere, selv om det selvfølgelig er træls, hvis man ikke længere kan bestemme noget, som man før kunnet.

Men her på det sidste er jeg kommet i tanke om andre kompetencer, man kan miste, og hvilke resultater, det kan have.


Chef: Medarbejder, jeg vil gerne have, at du står for indkøb af materialer til vores arbejdsplads.
Mig: Ja, det skal jeg nok, chef.
Chef: Jeg vil gerne have, at du overtager ansvaret for PC’erne her i firmaet.
Mig: Ja, chef. Det skal jeg nok, til den grad jeg kan. Jeg er ikke meget for skruetrækkerjob.
Chef: Nej, det skal du heller ikke bekymre dig om. Den slags har vi folk til.
Mig: OK, så.
Teamleder: Medarbejder, jeg vil gerne have, at du administrerer vores vikarordning, sådan at vi også kan lave vores arbejde, når nogen bliver syge.
Mig: Ja, det skal jeg nok


Ny Chef: Medarbejder, jeg vil hellere have en anden person til at stå for indkøbene. Der er ingen speciel grund til det, men sådan bliver det.
Mig: OK, så.
Ny Chef: Jeg synes for resten heller ikke om, at det skal være dig, der bestemmer hvilke vikarer, der skal tilkaldes. Det er mit job som chef.
Mig: Tjah, nu er der jo noget, der hedder at delegere, men hvis du ser sådan på det, så er det vel sådan, det skal være.
Halvgammel chef: Der er ingen grund til, at du skal have ansvar for it her på stedet. Det klarer jeg selv, med hjælp fra professionelle.
Mig: Nå.
Halvgammel chef: Nu skal denne del af biksen for resten lukke, for opgaven har været i udbud, og vi tabte. Du og alle dine kolleger er fyret.

NB: Det skal ikke opfattes som nogen fornærmelse, når jeg skriver halvgammel chef. Det er kun i erkendelse af, at tiden går, og at man jo ikke kan blive ved med at være ny!


Gamle mig: Hmnn. Så skal jeg altså til at skrive ansøgninger og CV og jeg skal komme efter dig. Og hvad med kompetencerne? Har jeg overhovedet sådan nogle tilbage? Og hvordan gør jeg rede for, at jeg har mistet den ene efter den anden vigtige opgave i organisationen, eller skal jeg helt undlade at nævne, at jeg har haft disse funktioner?  Det kan altså godt gå hen og blive en noget flad ansøgning. Det vil sikkert heller ikke hjælpe at sætte et billede på, i hvert fald ikke det, I kan se herunder. Eller skrive med Comic Sans MS på lyserød baggrund. Så mange spørgsmål, så få svar.

Hvis nogen af mine eventuelle læsere opfatter humor i dette indlæg, så er det altså kun, fordi jeg ikke udtrykker mig så godt i disse for vort land så svære tider …

2 Comments »

  1. What exactly truly influenced u to publish “Kompetencer | Hverken fyrre, fed eller færdig!
    ”? I reallycertainly enjoyed reading it! Thanks for the post
    ,Malcolm

    Comment by Felipa — 18. februar 2013 @ 3:52

  2. @Felipa: It is pretty much all in there, don’t you think? Elaborating on the subject is not going to help much on your understanding, I’m afraid.

    Comment by Henny Stewart — 18. februar 2013 @ 8:31

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment