Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

18. september 2012

Interview

Filed under: Blandet — Tags: , , , — Henny Stewart @ 21:59

Jobsamtale, eller hvad man nu skal kalde det. Sådan en skal jeg til i morgen. Det er ræjti, ræjti længe siden, jeg sidst var til en rigtig jobsamtale. Jeg var 47 kilo lettere og 27 år yngre, sikkert også 27 år dummere.

Man har da overvejet, om man skulle investere i en diskret lille spadseredragt til lejligheden, men nu ville den jo i mit tilfælde ikke blive lille, og dermed heller ikke diskret, så den idé er ligesom skrottet.

Hvad så? Tjah, man kunne jo overveje at tage et bad. Det plejer jeg nu at gøre hver dag. Ikke overveje, men tage. I virkeligheden er det nok bedst at begynde, som man har tænkt sig at fortsætte, men derfor kan det da godt være, at jeg stryger en af de bluser, som jeg ikke plejer at stryge, før jeg tager den på. Nu får vi se.

Egentlig kan det vel også umuligt være den slags, det kommer an på.

Ingen kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment