Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

25. september 2012

Så blev der lavet lidt om

Filed under: Blandet — Tags: , , — Henny Stewart @ 21:03

Var efterhånden blevet lidt træt af spindelsvæv, døde fluer, farver á là “mørk og lys” ingenting. Men det er faktisk kun kosmetiske forandringer. Jeg var og er meget tilfreds med layoutet som sådan. Derimod har jeg lavet om på titlen. Der er jo ikke, og har jo heller ikke i årevis været tale om forbrugerjournalistik. I det hele taget er forbrug noget, der interesserer mig mindre og mindre, efterhånden. Bortset fra, at jeg er blevet lidt bidt af “flea-bay”. Men selv det er i aftagende. Så det bliver nok helt andre boller, der kommer på suppen. Om der kommer nogen suppe i det hele taget.

Nå, men vi ses nok lige pludselig!

4 Comments »

 1. Det vil jeg da håbe, at vi gør 🙂

  Comment by Ellen — 26. september 2012 @ 21:31

 2. Jeg håber, du går lidt på FB en gang i mellem. Jeg kan atter en gang ikke få lov til at kommentere hos dig. Skæg og blå briller? 😆

  Comment by Henny Stewart — 29. september 2012 @ 13:03

 3. Uhh, jeg går jo helst slet ikke på FB, med mindre et eller andet eller en eller anden nærmest tvinger mig til det 🙂
  Det er sgu da underligt, at du ikke får lov til at kommentere hos mig!
  Har du en Googlekonto? Den virker for mig hos dem, jeg af en eller anden grund bliver afvist af … Googlekontoen bliver accepteret – med mit billede og det hele.

  Comment by Ellen — 1. oktober 2012 @ 22:19

 4. Jeg lavede en ny WordPress-konto, og den virkede sidste gang. Måske er det det, der skal til.

  Comment by Henny Stewart — 5. oktober 2012 @ 7:19

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment