Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

9. oktober 2012

Fletning

Filed under: Blandet — Tags: , , , , , — Henny Stewart @ 20:33

Man kan tage sig sammen på så mange måder. Fx har jeg kørt flere forskellige blogs, alt efter hvilke emner, jeg har skrevet om, og hvor seriøst, jeg har ment det osv. Nu er der en mulighed for, at jeg kommer til at nøjes med mobile enheder et stykke tid, og bl.a. derfor har jeg valgt at flette nogle af “de andre blogs” sammen med denne.

I øvrigt er det vel meget normalt at være pjattet den ene dag og dybt alvorlig den anden, eller hvis det ikke er, så bør man i hvert fald forbeholde sig retten til at være det.

2 Comments »

 1. Så kan jeg sandelig bedre forstå, at det væltede ind med feeds fra dig – hele 11 af slagsen på én gang.
  Det er pinligste vis gået fuldstændig hen over hovedet på mig, at du har fået konstateret kræft. Jeg har ingen undskyldning udover min mangelfulde mentale formåen, og det gør så ondt indeni, at du skal rammes af den satans sygdom.
  Kære Henny, jeg kender dig jo slet ikke – og alligevel kender vi nok hinanden en lille smule … jeg tror du ved, hvad jeg mener.
  Jeg håber alt det bedste for dig – håber at der er en prognose, der ikke lader alt håb ude, og at du vil opleve et behandlingsforløb, der er til at udholde.
  Du får forhåbentlig overskud til at give lyd fra dig indimellem – både mht. din egen situation og med din skarpe og samfundssatiriske pen.

  Comment by Ellen — 9. oktober 2012 @ 21:00

 2. Faktisk har du jo en endog meget god “undskyldning” idet, jeg begyndte at strikke på det her et andet sted. Jeg er stadig ved relativt godt mod, og jeg har da tænkt mig at kæmpe for sagen, så længe det overhovedet kan lade sig gøre.

  Comment by admin — 9. oktober 2012 @ 21:03

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment