Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

12. oktober 2012

Hvorfor fremvise sine blå mærker?

Filed under: Min kræftsygdom — Tags: , , , , — Henny Stewart @ 15:21

Det spørgsmål synes jeg lige, jeg vil komme i forkøbet. Jeg har valgt at gå ud med det jeg ved og det jeg efterhånden får at vide om min sygdom. Når jeg gør det, er det nok først og fremmest for min egen skyld, men det er altså også for at være med til at nedbryde nogle tabuer, som jeg synes, man stadig har omkring kræftsygdomme.

Mht. hvordan det kan hjælpe mig selv, ja så er det noget med, at jeg bliver mindre angst ved at nævne “troldens” navn. Med dygtige læger og sygeplejersker og en god mand i mit hjørne, skal jeg nok vinde over det her! Og hvad tabuer om kræftsygdomme angår, så hører de altså ikke hjemme i vores tidsalder. Men bare rolig, jeg skal nok lade være med at vise ulækre operationsbilleder. Hvem skulle i øvrigt tage dem. Nej, der er grænser, og jeg skal såmænd nok finde dem. Og ellers kan man jo bare bladre videre til sit næste bogmærke, hvis det bliver for meget, mener jeg.

Ingen kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment