Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

23. oktober 2012

Om at være godt gift! (Name, Rank and Serial Number!)

Filed under: Min kræftsygdom — Tags: , , — Henny Stewart @ 13:09

Da vi trådte ind på afdelingen her, kunne min mand lugte, at der var trådløst internet. Så derfor kørte han hjem og hentede min computer til mig. Så kan det ikke gå helt galt!

Men ingen indlæg uden klage: Jeg er på flydende kost i dag. En i øvrigt udmærket aspargessuppe fik jeg til frokost. Fordi jeg nu ikke måtte få det, stod jeg og savlede over synet af nogle skiver franskbrød. Græsset er altid grønnere på den anden side.

Hvor langt er vi ellers kommet? Jo, vi har konstateret, at jeg har blod (og tis) og taget prøver af begge dele. Jeg vejer og måler også noget, og det er behørigt registreret. Så har vi fundet ud af, at hjertet banker, som det skal. Og at mit blod ikke er alt for godt iltet. Men det vidste jeg godt. Blodtryk har jeg også, og det er registreret. Og så har det ellers været: Name, rank and serialnumber om og om igen. Men hvis jeg nu skulle gå hen og glemme det, så har de givet mig et armbånd, som jeg kan læse det op fra i nødsfald.

Så har jeg talt med sygeplejersken om de forestående begivenheder, og en fysioterapeut har været inde og instruere mig i nogle vejrtrækningsøvelser, som jeg skal lave, efter at jeg er blevet opereret. Jeg mangler sådan set kun at tale med lægerne og diætisten. Jeg har allerede fået at vide, at kirurgen ikke er på arbejde i dag, men der skal optages journal. Når jeg så er færdig her, skal jeg køres på patienthotel og tilbringe natten der. I den udleverede brochure står der, at personalet på patienthotellet vil hjælpe med at barbere min brystregion, hvis det er nødvendigt. 😉 Det regner jeg så ikke med, at det vil være!

Men det lader til, at jeg efter operationen vil være så online med hele min person, slanger der stikker ud både her og der, at det nok vil være vanskeligt at få plads til computeren. Og få tid til den. Med alle de vejrtrækningsøvelser og gåture og hvad ved jeg. Men vi får se. Det er selvfølgelig også muligt, at jeg er så dopet, så jeg slet ikke kan finde ud af det, men så må jeg tage den oplevelse med.

henny

Nå, nu har jeg talt med to læger. Den ene af dem er rendt med al min medicin, men han kommer forhåbentlig snart tilbage med den!

13 Comments »

 1. Sidder her med et skævt smil og læser din beretning.. Sender ønsker alt mulig held og lykke til dig i morgen.

  Comment by Inge — 23. oktober 2012 @ 14:11

 2. Tak skal du have. Selv om de er dygtige, kan det sagtens gøres behov med noget held og lykke!

  Comment by Henny Stewart — 23. oktober 2012 @ 14:26

 3. Jeg ønsker dig alt det bedste og hvor er det godt at de har trådløst internet, det kan ikke lade sig gøre hos os.
  Og skulle du blive i tvivl om datoen, som vi kan finde på at spørge om, så tjek lige om ikke der hænger en kalender 😉

  Comment by Lene — 23. oktober 2012 @ 17:16

 4. Det er da et godt trick, for de tager uret fra mig før operationen.

  Comment by Henny Stewart — 23. oktober 2012 @ 18:52

 5. Jeg holder stadig meget af din ironiske distance 🙂
  Godt, at manden har en god lugtesans, og godt at alt tilsyneladende er i orden mht. kropsvæsker og øvrige fysiske forhold.
  Endnu engang pøjpøj til alt, hvad du skal igennem.

  Comment by Ellen — 23. oktober 2012 @ 19:22

 6. Kære Henny. Hvor har du dog meget humor og hvor er det fin læsning. Trods din trælse situation er det fantastisk, som du kan bevare humøret og humoren. Det er fantastisk læsning :-)Glæder mig allerede til at læse fortsættelsen …. God vind og jeg ser frem til snarest at se og læse mere til dig. Mange knus – kusinen fra Jelling

  Comment by Lissi — 23. oktober 2012 @ 19:34

 7. Jeg har læst mig frem til, at det med den ironiske distance er en af måderne, man kan tackle tingene på. De hjælper nu også godt til på hospitalet. F.eks. så står der på min nuværende “to-do” liste, at mine armhuler skal raseres. Det ved jeg ikke, om jeg vil være med til! Og så har jeg fået udleveret to vatpinde og en dåse “navleolie”. Gæt selv, hvad den skal bruges til. Så er jeg jo også på søbemad, så jeg har fået aspargessuppe både til frokost og til aftensmad. Men sådan skal det åbenbart være! 🙂

  Comment by Henny Stewart — 23. oktober 2012 @ 19:34

 8. @Lissi: Velkommen til, det er jo ikke kun på FB, at jeg hærger. Det er jeg faktisk først begyndt på for nylig. Denne blog har nogle år på bagen efterhånden.

  Comment by Henny Stewart — 23. oktober 2012 @ 19:38

 9. Rart med det trådløse – så kan du konsultere netdoktoren 😉

  Lad den faste kost og hverdagen komme hurtigt tilbage.

  Comment by Eric — 23. oktober 2012 @ 21:22

 10. Ja, se det har lidt lange udsigter. Den står på sondemad 6-8 dage, hvorefter jeg kan prøve med lidt søbemad igen. Men hvis det er det, der skal til så haver man sig derefter at rette.

  Comment by Henny Stewart — 23. oktober 2012 @ 21:33

 11. Jeg fik en kommentar fra dig på min blog og fandt igen frem til din blog, som jeg tidligere har besøgt mange gange. Sikke en omgang du må igennem. Herfra mange gode ønsker og varme hilsener. Til trøst kan jeg berette om min 75-årige svigerinde, som for 2 måneder siden fik fjernet sit ene bryst, men som allerede nu bevæger sig omkring og ‘næsten’ ser ud som før. Lægerne er knalddygtige i dag, og der er jo prestige i at hævde sig fagligt.
  Håber du hurtigt kommer fri af hospitalslugten og hjem til manden og kattene.

  Comment by Anna Marie — 27. oktober 2012 @ 16:13

 12. Håber, alt er gået, som det skulle! God bedring!

  Comment by Bente — 28. oktober 2012 @ 0:00

 13. Tak for jeres gode tanker og ønsker, alle sammen. På en eller anden måde må det hjælpe med så meget positiv energi.

  Comment by Henny Stewart — 5. november 2012 @ 20:24

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment