Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

5. november 2012

Bear, bære, bjørn, styrke, udholdenhed, stædighed

Filed under: Min kræftsygdom — Tags: , — Henny Stewart @ 20:21

Desuden kunne man vel tale om at have en bjørn på. Jeg skal ikke afvise, at det er tilfældet. Jeg går nu ind i min 3. uges indlæggelse her på Sygehus Syd, og jeg har mistet mit smertekateter og får andre interessante ting. Hvordan går det så? Jo, jeg har igen så nogenlunde kontrol over de ting, små børn skal lære at have kontrol over. Tingene er gennemgående gået noget langsommere, end jeg havde forventet. Når man er 58 år gammel og ikke i verdens bedste form, så kan tingene tage længere tid. Først lå jeg 4 dage på intensiv-afdelingen, fordi jeg ikke kunne ilte mit blod ordentligt. Samtidig fik jeg så meget dope, at jeg nogle gange så interessante mønstre på tapetet eller oplevede ting, der i andre menneskers virkelighed nok ikke skete.
bear
Faktum er bare, at noget af det, der er blevet møbleret om indeni, ikke funker efter hensigten. Det kan man bl.a. se på blodprøver, temperaturer og ikke mindst det “sladrekateter”, jeg har hængende. Der kunne jeg i morges tydeligt se, at indholdet var grønt. Der var galde i, og det må der ikke være. Jeg har allerede i lørdags fået indsat en såkaldt “stent”, der skulle hjælpe, men det har den altså ikke i tilstrækkelig grad gjort endnu. Hvilket stadig betyder, at al mad og drikke ryger ind via sonde. Det er en træls zone at være i, her hvor jeg ikke ved, om det i virkeligheden er begyndt at gå den rigtige vej. Nå, nu får I ikke mere for den fem-øre. Man er træt!

9 Comments »

 1. Sender dig gode tanker om fortsat styrke, stædighed og udholdenhed..

  Comment by Inge — 5. november 2012 @ 21:20

 2. Hellere et kateter end et kateder, og gratis dope til midaldrende og ditto WiFi – det står ikke helt ilde til 🙂

  Men spøg til side og god bedring. På vej mod 3 ugers indlæggelse er en sej omgang – selv for en ung, midaldrende kvinde.

  Comment by Eric — 5. november 2012 @ 21:28

 3. Jeg tror på at varme tanker virker, så her er en hel kurvfuld!

  Comment by Anna Marie — 6. november 2012 @ 15:00

 4. Det lyder som en ret træls omgang – jeg håber din krop snart makker ret igen!
  De bedste ønsker herfra.

  Comment by Ellen — 6. november 2012 @ 17:56

 5. Puh for pokker, det lyder som en sej omgang! Fortsat god bedring!

  Comment by Bente — 10. november 2012 @ 0:58

 6. 1. Tak, Inge. Det kan behøves
  2. Du har ret Eric. det kunne sagtens have været værre
  3. Det tror jeg ogå, så tak
  4. Det har været en ret træls omgang indtil nu, Ellen. Jeg har overskredet samtlige tidsplaner med flere hundrede procent. Nå, de har nok været lidt for optimistiske fra starten af. Jeg tror, der nu er bedring at spore. Jeg kommer af med flere og flere af slangerne…
  5. Tak, Bente. Jeg tror, bedringen kommer.

  Comment by Henny Stewart — 10. november 2012 @ 23:04

 7. Puha sikke en omgang du har været igennem. Jeg håber at der snart ryger flere slanger. God bedring og varme tanker herfra 🙂

  Comment by Lene — 11. november 2012 @ 12:41

 8. @Lene: Tak skal du have. Ja, de slanger skal man af med. Ikke så længe, man har brug for dem, selvfølgelig

  @Madame: Ja, ikke sandt? Jeg tror faktisk, det går bedre nu.

  Comment by admin — 12. november 2012 @ 5:44

 9. Rigtig god bedring, Henny! Jeg håber, det går fremad nu en uge efter, dette indlæg er skrevet.

  Comment by Madame — 11. november 2012 @ 22:05

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment