Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

5. december 2012

Jeg er søreme dygtig!

Filed under: Min kræftsygdom — Tags: , , , , , , — Henny Stewart @ 12:02

Som langtidssygemeldt kan man på et tidspunkt blive bedt om at medvirke til udarbejdelse af en såkaldt ressourceprofil. Ens første medvirken er at svare på en hulens masse spørgsmål i en såkaldt spørgeguide. Jeg modtog også sådan et skema. Folkene på jobcentret har været meget humane, de er godt klar over, at jeg ikke kan raskmeldes i overmorgen, så jeg havde fået besked på, at jeg godt kunne vente med at udfylde det til meget senere. Men så kom jeg til at sidde og kigge på det i går og tænkte: “There’s no time like the present”, så jeg gik i krig. Der er mange sider og mange spørgsmål, så det tog et par timer. Da jeg så var færdig, sendte jeg det af sted.

Senere på aftenen tænkte jeg, at jeg lige ville se det igennem igen. Så var det, jeg faldt over dette:
Non compos mentis
Så er det, jeg tænker: Jeg er f***** g******* dygtig. Hvis de er lidt vakse derude, vil de nok tænke, at hende Henny, hun har da vist ikke ret mange brikker at flytte med. Var det let/svært? Ja. Vorherrebevares! 😆

8 Comments »

 1. Hold da op Henny :-). Svære spørgsmål og hvor man skulle tro de blev stillet til en bh. kl. 🙂

  Comment by Lissi — 5. december 2012 @ 13:39

 2. Nu er det jo et standardskema, som skal passe til alle slags mennesker. Det må jo så blive svarene, der differentierer profilerne. Så hjælper det ikke meget, at man svarer “ja” til et spørgsmål med to konkrete svarmuligheder, nemlig “let” eller “svær”.

  Comment by Henny Stewart — 5. december 2012 @ 13:43

 3. Ja, det er da nogle spørgsmål, man nemt kan komme til at grine af, og det kunne være sjovt at se, hvilken ressourceprofil man får påklistret.

  Comment by Madame — 5. december 2012 @ 16:19

 4. Profilen er jo et værktøj, som forhåbentlig kan bruges til at finde ud af, hvad vej man skal for at blive en del af “det hellige, almindelige arbejdsmarked” igen. Eller hvad der skal stilles op med en i det hele taget. Jeg går ud fra, at spørgeguiden kun er en lille del af det.

  Comment by Henny Stewart — 5. december 2012 @ 16:35

 5. Måske heller ikke et lysende klart spørgsmål. Det lille ord “eller” ville fjerne enhver tvivl om, hvorvidt der menes “mundtlige og skriftlige”. Nu bruges skråstreg normalt i stedet for “eller” eller “henholdsvis,” men nogen vil med garanti komme i tvivl.

  Man kan også tolke dit økonomiske svar, som at du har let ved mundtlige og svært ved skriftlige. Det ville faktisk være ganske logisk, som spørgsmålet er formuleret. 🙂

  Comment by Eric — 5. december 2012 @ 18:06

 6. Hihi.. Det nemme svar er ja/nej.. Nu har du gjort det meget vanskeligt for drm.. 😉

  Comment by Inge — 5. december 2012 @ 20:43

 7. Hahaha – og sådan en åndssvag ting opdager man aldrig før det er alt for sent 😀

  Comment by Ellen — 5. december 2012 @ 22:49

 8. @Eric: Man kan i hvert fald ikke bebrejde nogen, hvis de får det indtryk, at jeg har lidt svært ved at læse …

  @Inge: Jeg får nok lejlighed til at uddybe svaret, hvis de ikke er døde af grin inden!

  @Ellen: Jeg har altid været god til at trykke på “send”, _før_ jeg læste korrektur.

  Comment by Henny Stewart — 5. december 2012 @ 23:56

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment