Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

5. januar 2013

Forretningsidé for entreprenante folk i udkantsdanmark

Filed under: Blandet — Tags: , , , — Henny Stewart @ 8:38

Efter de forskellige strukturelle reformer i 2007 har retten i Hjørring fået en del mere at lave. Vi har haft nogle meget højtprofilerede sager, bl.a. Brønderslevsagen, der blev dækket tæt af TV. Næsten dagligt kunne man se interviews med nogle af de medvirkende jurister, som med alvorlige miner af gode grunde fortalte så lidt om sagen, som vel muligt.

Lige nu kører der en sag med nogle direktører fra nogle krakkede banker, der efter alt at dømme har været lidt for dygtige til at hjælpe hinanden med at holde sig skadesløse på aktionærernes bekostning. Det kunne sådan nogle da godt gå hen og blive sure over. Måske endda så sure, at de foranstaltede en demonstration foran retslokalet?

Det syntes det produktionsselskab, der filmer i provinsen for DR nyheder åbenbart også. Men da de nu ikke var sikre på, at der ville være sådan en demonstration foran retten i Hjørring, tog disse b**nakker det på sig selv at medbringe en demonstration. Et par biler fyldt med nydeligt udseende, midaldrende mennesker, der alle bar på håndskrevne plakater. Samme skrift på alle plakater, lagde jeg mærke til, og det kan umuligt være fordi, det var hende, der skrev pænest, der havde fået lov at lave dem allesammen …

Protest

Nu er det så jeg tænker: Hvis det er sådan, vi skal til at have det, (synes I, vi skal det?), at der skal arrangeres uroligheder; bare sådan for at gøre nyhederne lidt mere underholdende, så er der da ingen grund til at importere sjællændere, fynboer, falstringer, eller hvad ved jeg. Det måtte da være meget nemt at finde 20-30 “demonstranter” her lokalt, især, hvis en eller anden etablerede et “statistbureau”. Man kunne endda lade dem lave deres egne skilte, hvorved alting ville blive mere “autentisk”.

Nu er jeg ikke færdig med at være syg endnu, så det bliver ikke noget jeg kan tage op foreløbig. Men hvis der er andre, der kunne bruge idéen, stiller jeg den hermed til rådighed.

DR har erklæret, at de græmmer sig, og at sagen er brandhamrende pinlig, men hvordan mon egentlig de har tænkt sig at fortsætte?

11 Comments »

 1. Det er tv når det er værst..

  Comment by Inge — 5. januar 2013 @ 8:57

 2. Ja, det tilfører unægtelig en ny dimension, men skinhelligheden er dobbeltmoralsk. De fleste, som er blevet interviewet, ved, at pressen klipper/redigerer ens udsagn til ukendelighed for at “vinkle,” så det passer ind i det forvrængede billede af virkeligheden, de har sat sig for at formidle.

  Comment by Eric — 5. januar 2013 @ 9:22

 3. @Inge: Det mener jeg også. Og den her historie om, at de i virkeligheden var ved at optage et andet “show”, som nu aldrig vil blive vist, ja, den stinker til himlen.

  @Eric: Mener du, at man ligeså godt kunne lade skuespillere instruere i at svare på journalisternes spørgsmål, så de kunne slippe for alt det klipperi? – Jeg ved da godt, at journalister vælger ud af det materiale, de har til rådighed, men ligefrem selv at fremstille det er sgu da for groft. Hvad bliver det næste? At journalister iscenesætter bankrøverier for at have noget at fortælle om?

  Comment by Henny Stewart — 5. januar 2013 @ 9:35

 4. Det er altid noget, at DR har erklæret, at de græmmer sig, og at sagen er brandhamrende pinlig!

  Comment by Madame — 5. januar 2013 @ 10:45

 5. Ja, det er det da. Spørgsmålet er, om det er nok?

  Comment by Henny Stewart — 5. januar 2013 @ 10:50

 6. Jeg synes, det er tragikomisk … i ordets bogstaveligste forstand.

  Comment by Ellen — 5. januar 2013 @ 18:19

 7. Ellen, der ramte du vist hovedet på sømmet, eller som vi somme tider malapropos’er her i huset: Hit the nead on the hail!

  Comment by Henny Stewart — 5. januar 2013 @ 18:34

 8. Tja, jeg tænker jo, at DRs forskellige afdelinger skulle til at tale/skrive sammen – for så ville nyhedsafdelingen vide, hvad produktionsselskabet havde gang i! Men det er måske for meget at forlange 😉

  Comment by Bente — 5. januar 2013 @ 23:08

 9. Hvis den historie, vi har fået præsenteret, holder vand, så kunne det være en løsning. Men jeg synes nu, det er et yderst pudsigt sammenfald af begivenheder, vi er udsat for her.

  Comment by Henny Stewart — 5. januar 2013 @ 23:16

 10. Den nyhedschef trænger til at blive udskiftet. Desværre synes jeg de er tilbøjelige til at udskifte de forkerte inden for institutionen.

  Comment by Anna Marie — 7. januar 2013 @ 13:26

 11. Anna Marie, der er en tendens i dag til, at chefer ikke forstår, at grunden til, at de får højere løn end andre, er, at de har ansvaret, hvadenten de nu vidste besked eller ej.

  Comment by Henny Stewart — 7. januar 2013 @ 13:51

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment