Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

21. januar 2013

Dokumentation:

Filed under: Blandet — Tags: , , , — Henny Stewart @ 16:19

Jeg har været ude af huset i dag. Jeg har gået en tur. Inde i Fakta. Og det blev en ganske lang tur, for jeg kunne ikke finde noget som helst. Dels stod varerne ikke, hvor jeg havde forventet, dels virker mine briller ikke ret godt mere. Jeg skal altså også se at få bestilt tid hos en optometrist, men jeg ville egentlig gerne vente indtil jeg ikke skal have helt så meget medicin, for jeg er ret overbevist om, at noget af min medicin har en dårlig indflydelse på mit syn. Men til dokumentationen:
Indkøbskurve
Jeg har ellers glædet mig til, at der blev mulighed for at shoppe dagligvarer fra lokale butikker på nettet og få dem leveret samme eller næste dag, men hvis vi nu allerede havde det, så måtte jeg jo finde på noget andet motion. Det skal lige siges, at jeg ikke kan fordrage at købe ind, så dagens safari får mig til at føle mig nærmest prægtig.

7 Comments »

 1. Det er godt, du kommer ud og får rørt dig – selv om det er ved noget så kedeligt som indkøb.

  Comment by Madame — 21. januar 2013 @ 18:14

 2. Almindelige daglige indkøb er kedeligt, men du kom ud i verden, og det er jo altid godt.

  Comment by Inge — 21. januar 2013 @ 18:41

 3. Om ikke andet, så giver det vel også lidt motion at pudse glorier 😉
  Men det passer så ikke, at det kun tager fem minutter at handle i Fakta, selv om jeg engang gav dem ret i påstanden, men det var mest fordi de aldrig havde mere end halvdelen af de varer, jeg skulle bruge 🙂

  Comment by Ellen — 21. januar 2013 @ 21:37

 4. Godt gået!
  Jeg er ikke den store shopper, så jeg føler med dig.

  Comment by betty — 21. januar 2013 @ 21:59

 5. @Gitte: Det er det, det er. Jeg har aldrig været særlig fysisk aktiv, og når det så ovenikøbet gør ondt både her og der, kan jeg være svær at lokke.

  @inge: Ja, faktisk så var det godt bare at se noget lidt andet. Hytte-kuller er ikke nogen rar ting.

  @Ellen: Den var god. Og min glorie har en tendens til at blive frygtelig anløben, så der er der et projekt. Jeg giver dig ret ang. Fakta. Den eneste grund til, at jeg ville derind, var, at jeg havde set, at de havde frosne grøntsager til 5 kr. pr. pose. Det var selvfølgelig mest spinat (adr), men jeg fik da fat i en pose ærter.

  @Betty: Nej mit shoppinggen er nærmest ikke-eksisterende. Dyre ting køber jeg næsten altid på nettet. Jeg har ikke nerver til at stå i en fysisk butik og aflevere mine surt sammenskrabte penge.

  Comment by Henny Stewart — 22. januar 2013 @ 12:23

 6. Ærgerligt det lige var Fakta, du lagde vejen forbi, nu du var kommet uden for.
  Men ok, du gik efter et godt tilbud. Ellers syntes jeg, Fakta er den mest kedelige indkøbskæde, man kan gå ind i. Men så bliver man selvfølgelig heller ikke fristet over evne.

  Dejligt at høre, at du kom ud at lufte dig 🙂

  Comment by Lone — 22. januar 2013 @ 21:18

 7. @Lone: Det der med ikke at lade sig friste over evne kan uhyggeligt snart blive aktuelt. Men nej, Fakta er ikke det mest inspirerende sted.

  Comment by Henny Stewart — 22. januar 2013 @ 23:44

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment